Krištáľová voda a biely piesok len kúsok od nás: Splnenie sna o exotike je na dosah

2020-09-07 00:00:00 |   |    | 

Pri pohľade na lagúnu s tyrkysovou krištáľovo čistou vodou si zrejme väčšina z nás predstaví niektorú z exotických destinácií. Už čoskoro sa ale možno niečoho podobného dočkáme aj v Maďarsku, Chorvátsku či Ukrajine.



 

Oddych ako v exotickom raji, to sľubuje nadnárodná firma Crystal Lagoons® zo Spojených štátov amerických. Jej vlajkovou loďou sú verejne prístupné lagúny PAL™ (Public Access Lagoons™) s krištáľovou čistou vodou a plážami z bieleho piesku. Tie si už užívajú v Japonsku i v americkom Texase či na Floride a záujem je údajne tak veľký, že sú rezervácie pri 1200 návštevníkoch už vopred vypredané.

Aktuálne stavia firma tieto nádherné lagúny v rámci 600 projektov v 60 krajinách sveta. Ďalšími trhmi, ktoré už podpísali licenčné zmluvy, sú Spojené štáty americké (16 lagún PAL), Kórea (30 lagún PAL), Pakistan (15 lagún PAL) a krajiny Strednej Ameriky (18 lagún PAL).

Firma Crystal Lagoons však už vedie aj rokovania o výstavbe 30 PAL lagún v Chorvátsku, Srbsku, Maďarsku, Rumunsku, Rusku a na Ukrajine. A tak by sme si mali už o pár rokov dopriať podobný luxus len kúsok od domova.

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: PRNewsfoto/Crystal Lagoons
Zdroj: PR Newswire

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 28. apríl. 2024. Meniny má Jarmila.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa