Zadarmo po Japonsku? Cyperský youtuber žne kritiku za video o svojich podvodoch

2023-12-02 12:00:00 |   |    | 

Cyperský youtuber sa stal terčom kritiky po tom, čo na svoj kanál vložil video nazvané "Cestoval som zadarmo po Japonsku". Obyvateľov Japonska, kde sa vysoko cenia dobré mravy, veľmi pobúrilo, že Fidias Panajotu cestoval vo vlakoch načierno, žobral a vkradol sa do päťhviezdičkového hotela, kde si doprial zadarmo raňajky.



Video zachytávajúce cestu "zadarmo po Japonsku", ktorú Panajotu a traja jeho priatelia podnikli ako výzvu s cenou 10.000 dolárov pre víťaza, od minulého víkendu dosiahlo takmer pol milióna zhliadnutí, napísal spravodajský server BBC News. Pôvodnú nahrávku autor zmazal a ospravedlnil sa, ale záznam medzitým znova zverejnili ďalší používatelia platforme YouTube.

"Zdravím, nádherní ľudia, ospravedlňujem sa Japoncom, že sa kvôli nám cítia zle. To nebolo naším cieľom!" povedal Panajotu, ktorý sám seba označuje za "profesionálneho chybovača" na svojej stránke na youtube, kde má 2,4 milióna odberateľov.

V jednej časti nahrávky sa youtuber schoval na toaletách japonského rýchlovlaku šinkansen a predstieral nevoľnosť, keď od neho sprievodca žiadal cestovný lístok. Potom utiekol a nastúpil do iného vlaku, kde zopakoval rovnaký trik.

Na autobusovej zastávke vyžobral peniaze od cudzieho človeka, ale stále mu chýbalo 80 jenov na cestovné. Vodič ho preto zamkol vo vozidle a odviezol na policajnú stanicu, kde strávil päť hodín vo väzbe, kým ho prepustili.

 

Neskôr predstieral, že je hotelový hosť, aby dostal raňajky zadarmo. "A opúšťame hotel bez toho, aby nás chytili a bez akéhokoľvek problému," povedal do kamery. Nie je jasné, kedy bolo video natočené, ani či sú Panajotu a jeho spoločníci stále v Japonsku.

"Ďalší divný, otravný youtuber z cudziny. Rovnako ako on by mali byť zatknutí aj tí ostatní," uviedol jeden používateľ sociálnej siete. "Som vážne znechutený ľuďmi, ako ste vy, čo zneužívajú láskavosť a zdvorilosť obyvateľov Japonska," dodal ďalší.

 

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Pondelok, 29. apríl. 2024. Meniny má Leo, Lea.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa