Škandál v Taliansku: Ľudí na pláži šokovali nahí utečenci!

2018-08-03 00:00:01 |   |    | 

Sicília patrí k najobľúbenejším letným destináciám turistov. Hoci tu nájdete obrovské množstvo nádherných pláží, len osem z nich je označených modrou vlajkou. Presnou polovicou sa pýši Pozzallo, malebné mestečko na juhu ostrova. To sa v lete mení na rušné turistické stredisko nielen vďaka mimoriadne čistým plážam, ale aj preto, že tunajší prístav totiž slúži ako hlavné spojenie s Maltou. V týchto dňoch však pokojné vody Pozzalla rozbúril riadny škandál.



 

Obyvatelia a návštevníci sicílskeho mestečka Pozzallo sú v šoku, na obľúbenej pláži Raganzino sa nedávno počas bieleho dňa objavili traja imigranti, ktorí sa pred zrakmi desiatok ľudí vyzliekli donaha a skočili do mora. Podľa tvrdení svedkov si trojica zrejme ani neuvedomovala, že pláž je plná pobúrených ľudí. Intímne partie si nezahalili ani po opakovaných výzvach.

Mužov si na pláži vyzdvihli zamestnanci prijímacieho centra a odviezli ich naspäť. Pôvodne v tomto centre imigranti zostávali len 24 až 48 hodín, novým nariadením Ministerstva vnútra sa však ich pobyt predĺžil. Podľa najnovších medzinárodných dohôd musia byť imigranti rozdelení do viacerých hosťujúcich krajín, a to chvíľu trvá. „Doba ich pobytu sa v porovnaní s minulosťou predĺžila a počas nej jednoznačne nie je možné držať ich pod zámkom bez možnosti vychádzania,“ hovorí starosta Pozzally Roberto Ammatuna. „Aj napriek tomu, že takéto správanie sa u niektorých národov, ku ktorým imigranti patria, považuje za normálne.

Utečenci z centra v Pozzalle by mali byť už v týchto dňoch premiestnení do Francúzska a Nemecka. „Dovtedy kultúrni mediátori naplno pracujú na tom, aby sa takáto situácia už neopakovala“, uzatvára starosta.

 

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Twitter, Facebook
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa