Terény

SLOVENSKO 5* Lyžiarske strediská

SLOVENSKO 5* Lyžiarske strediská
2009-11-23 13:00:00

Jasná Chopok sever - Parksnow Donovaly - Parksnow Štrbské pleso - Skipark Ružomberok - Snowparadise Veľká Rača - Vrátna Free Time Zone viac »

SLOVENSKO 3* Lyžiarske strediská

SLOVENSKO 3* Lyžiarske strediská
2009-11-20 20:15:00

Čertovica - Čertovica STIV - Čičmany - Fačkovské sedlo/Kľak - Chopok Juh - Liptovská Teplička - Lopušná dolina - Lyžiarsky areál Žiarce - Martinské hole - Pezinská baba - Regetovka - Revúcky raj/Liptovská Revúca - Salce/Čechovo - Ski Bezovec - Ski Centre Levoča - Ski Centrum Kálnica/areál Piesky - Ski Centrum Malá Lučivná - Ski Čertov/Javorníky - Ski Jazersko/Bachledova dolina - Ski Makov - Skicentrum Opalisko/Závažná Poruba - Ski Centrum Strednica/Ždiar - Ski park Chlmec - Skipark Vyšné Ružbachy - Ski TMG Remata - Šachtičky - Jahodná - Kavečany - Tále - Turecká/Krížna - Vyšná Boca/Bačov Roveň - Zuberec/Janovky viac »

SLOVENSKO 4* Lyžiarske strediská

SLOVENSKO 4* Lyžiarske strediská
2009-11-20 20:00:00

Jasenská dolina - Relax Centre Plejsy - Roháče Spálená - Ski Drienica - Ski Kubínska hoľa - Snowland Valčianska dolina - Starý Smokovec - Tatranská Lomnica viac »

SLOVINSKO na lyžiach

SLOVINSKO na lyžiach
2009-11-20 15:26:00

Lyžovanie v Slovinsku je poslednej dobe veľmi populárne vďaka dobre upraveným lyžiarskym strediskám, výhodným cenám a dobrej ponuke ubytovania. Keďže lyžovanie má v Slovinsku dlhú tradíciu (súťaže o Svetový pohár v alpskom lyžovaní na Kranjskej Gore a v Maribore a skoky na lyžiach na Planici), v zime je v lyžiarskych strediskách veľmi živo. Cez deň si vychutnajte snežné radosti a večer pokračujte v dobrej zábave, ktorá tu taktiež nechýba, pretože je pre Vás pripravený tzv. apres ski program. viac »

FRANCÚZSKO na lyžiach

FRANCÚZSKO na lyžiach
2009-11-20 15:00:00

Francúzske Alpy ponúkajú svojím návštevníkom nevšedné športové i duševné zážitky. Nájdete tu to, čo nemá ani Rakúsko či Taliansko. viac »

TALIANSKO na lyžiach

TALIANSKO na lyžiach
2009-11-20 14:56:00

Talianske Alpy sú jedny z najnavštevovanejších a môžu sa pýšiť pravdepodobne najkrajšími horami - Dolomitmi. Tieto hory so svetlými skalami tvoria rozprávkovú kulisu na pozadí lyžiarskych areálov, ktoré sa nachádzajú v najväčšej oblasti Južného Tyrolska s centrom v Bolzane. V oblasti Piemont na švajčiarsko-francúzskej hranici nad Turínom je oblasť Aosta a ďalšie menšie centrá. Pre slovenských lyžiarov je najväčšou výhodou ľahká dostupnosť zo Slovenska a v prevažnej väčšine vysoko kvalitné a útulné ubytovanie, nadpriemerný štandard nelyžiarskych služieb a výborné lyžovanie. viac »

ŠVAJČIARSKO na lyžiach

ŠVAJČIARSKO na lyžiach
2009-11-20 14:20:00

V porovnaní s ostatnými alpskými krajinami je lyžovanie vo Švajčiarsku úplne iné. Rozdielov je mnoho. Ale hlavný je v prístupe. Švajčiarsko sa dalo na cestu autentickosti a ubránilo si svoje hory pred masovým nátlakom lyžiarov. Preto tu nenájdete obrovské veľkokapacitné hotely a preplnené lyžiarske strediská, ale naopak, malé horské dedinky rešpektujúce tradície. Kapacity lanoviek a kilometrové súčty tratí nie sú dôležité. Všetko sa deje pomaly a pokojne, a funguje presne a uvážlivo tak, ako švajčiarske hodinky... viac »

RAKÚSKO na lyžiach

RAKÚSKO na lyžiach
2009-11-20 13:51:00

V Rakúsku nájdete osem ľadovcových areálov, kde sa môžete oddávať bielemu športu dvanásť mesiacov v roku... viac »

ČESKÁ REPUBLIKA na lyžiach

ČESKÁ REPUBLIKA na lyžiach
2009-11-20 12:15:00

Beskydy,Jeseníky,Jizerské hory,Krkonoše,Krušné hory,Lužické hory,Orlické hory,Šumava. viac »


Pondelok, 29. apríl. 2024. Meniny má Leo, Lea.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa