Hotely snov: Na týchto miestach sa budete prebúdzať s tým najkrajším výhľadom

2021-05-26 12:01:00 |   |    | 

Dovolenku si vyberáme podľa rôznych kritérií. Niekoho zaujímajú pamiatky, iného prírodné atrakcie, či zaujímavé podujatia. No a niekto si potrpí na zaujímavom hoteli, ktorý je pre neho odmenou za tvrdú prácu, ktorú odvádza počas roka. Pekné ubytovanie vám môže ako bonus navyše priniesť aj nádherný výhľad, ktorým sa pokocháte každé ráno po zobudení, pri raňajkách alebo posedení pri káve.



 

Roch Castle, Wales

V tomto prípade nie je nádherný iba výhľad z hotela, ale aj samotná budova, v ktorej sa nachádza. Ubytovanie je totiž situované do hradu z 12. storočia. Ten po odchode posledných obyvateľov chátral a zachránili ho až investori, ktorí sa ho rozhodli premeniť na luxusný hotel. V súčasnosti sa tam nachádzajú dve reštaurácie s kvalitnou gastronómiou a bar, kde sa špecializujú na tradičné anglické drinky. Izby sú zariadené v elegantnom štýle a ponúkajú atmosféru starých zámkov s modernou štýlovosťou. Hneď ako sa zabývate, ponúkne sa vám ten najväčší tromf. Z každého z okien budete mať úžasný výhľad. Na jednej strane budovy je to pohľad na pobrežie a pláž St. Brides a z tej druhej si zase užijete miestne pohorie Preseli Hills.

View our latest newsletter https://retreatsgroupltd.createsend.com/campaigns/reports/viewCampaign.aspx?d=d&c=83E1AE0017655FC7&ID=7798740E14CF21C62540EF23F30FEDED&temp=False&tx=0

Uverejnil používateľ Roch Castle Štvrtok 25. októbra 2018

 

Zámok Wartegg, Švajčiarsko

Už samotný príchod k bývalému zámku Wartegg vás navnadí na príjemnú atmosféru, ktorá vás tam čaká. Historická budova stojí uprostred veľkého parku, ktorý ponúka aktivity aj pre miestnych obyvateľov. Preto sa stal vyhľadávaným miestom pre tých, ktorí si chcú počas dovolenky oddýchnuť, ale zároveň si radi užijú zaujímavý spoločenský program. Zámok má 25 izieb a každá z nich je zariadená v nejakom inom originálnom štýle. V blízkosti hotela je malý prístav pre lode, odkiaľ sa môžete vybrať na plavbu po Bodensee. Práve výhľad na jazero je tým krásnym prekvapením, ktoré sa vám naskytne z terasy hotelovej reštaurácie a časti izieb.

Danke für die tolle Aufnahme vom Schloss Wartegg! ❄️

Uverejnil používateľ Schloss Wartegg Sobota 16. januára 2021

 

Hotel Montelirio Ronda, Španielsko

Pri návšteve Malagy sa turisti často vyberajú na výlet k rokline El Tajo. Tá je známa vďaka vysokému historickému mostu, ktorý ponad ňu prechádza. Na vysokých bralách v blízkosti stojí niekoľko budov a spolu s pozadím tvoria magickú scenériu. Nádherné prírodné divadlo prichádza najmä počas západu slnka, keď majú skaly nádherné zlatisté sfarbenie. A práve toto vám ako najcennejší bonus k bývaniu poskytnú v hoteli Montelirio Ronda. Ten sídli v jednej z historických budov zo 17. storočia, ktorá sa nachádza priamo nad roklinou. Hotel má len 15 izieb, ale tie hosťom poskytujú ten najvyšší štandard. Od zariadenia v dobovom štýle, cez vlastnú knižnicu s kaviarňou, až po bazén s výhľadom na roklinu.

Uverejnil používateľ HOTEL MONTELIRIO RONDA Piatok 21. februára 2014

 

Aris Caves, Grécko

Nech sa vyberiete na ktorýkoľvek grécky ostrov, všade nájdete niekoľko hotelov, ktoré vám ponúknu nádherné vyhliadky. Aris Caves je situovaný na pobreží ostrova Santorini v známej dedinke Oia. Toto nádherné miesto vyhľadávajú všetci dovolenkári. Typická grécka architektúra s bielymi domčekmi, ktoré sa nádherne vynímajú počas slnečných dní a dodávajú ešte krajšie atmosféru západu slnka, sú tou najzaujímavejšou voľbou pre vašu dovolenku. Aris Caves sa nachádza priamo uprostred tejto nádhery. Jednotlivé izby sú situované do malých jaskýň, kde v minulosti žili tunajší rybári. Všetky majú podobu malých súkromných apartmánov s vlastným vyhrievaným bazénom a výhľadom na more.

There's nothing like the Aegean Sea! #ArisCaves #aegeansea #santorini

Uverejnil používateľ Aris Caves Piatok 8. januára 2021

 

 

Ashford Castle, Írsko

Ďalšie bývanie na zámku vás zavedie na západ Írska do mestečka Cong, ktoré je medzi Írmi známe vďaka kultovému filmu Tichý muž, ktorý sa tam nakrúcal. Na jeho okraji sa nachádza bývalý zámok Ashford, ktorý vlastnila rodina zakladateľov pivovaru Guinness. V súčasnosti tam sídli luxusný päťhviezdičkový komplex, ktorý sa nachádza uprostred nádherného parku. Jeho súčasťou sú malé obchody s ručne robenými produktami, dve reštaurácie, stajne a malý prístav, z ktorého robia okružné plavby po jazere. Z druhej strany hradu sa nachádza malý rybník, pri ktorom organizujú pikniky pre hostí. Izby sú zariadené v historickom zámockom štýle. Z okien máte výhľad na jednu z vodných plôch alebo do nádhernej záhrady so záhonmi kvetov.

 

Grand Hotel Tritone, Taliansko

Amalfské pobrežie patrí medzi obľúbené miesta v Taliansku. Na jeho brehoch sídli hotel Grand Tritone, ktorý je dôkazom toho, že aj na tak nádherných miestach môžete nájsť cenovo dostupné bývanie. Ubytovanie je zariadené v romantickom talianskom štýle. Nájdete tam až 60 izieb, ktoré ponúkajú výhľad na more a pobrežie a užijete si aj nádherné farebné domčeky, ktoré sú pre tento región tak charakteristické. Takýto pohľad sa vám naskytne aj z hotelovej reštaurácie a bazéna. Jedným z bonusov je súkromná pláž, ku ktorej sa dostanete výťahom.

Dal 1957 il Grand Hotel Tritone è un simbolo della bellissima Praiano ✨

 

Autor: © Zoznam/David

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa