Pikantný objav v exotickom raji: Takýto penis ste ešte nevideli

2021-02-24 08:01:00 |   |    | 

Príroda je plná prekvapení a občas sa s nami poriadne zahráva, keď niektoré úkazy pripomínajú čosi úplne iné. Videli sme už napríklad ostrov v podobe dokonalého srdca, známy je aj ten v tvare helikoptéry či delfína, no nedávno istá žena vďaka Google Earth objavila taký, čo vyzerá ako kresba mužského pohlavia.



 

Američanka Joleen Vultaggiová (50) má poriadne pozorný zrak. Pri prezeraní online máp totiž objavila čosi, čo nikto pred ňou – ostrov v tvare penisu! „Hneď som si to miesto musela označiť, aby si ľudia nemysleli, že som fotku upravovala vo Photoshope,“ vyhlásila s úsmevom.

Vultaggiová patrí k zakladateľom facebookovej stránky pre fanúšikov Google Earth, a tak sa s ostatnými o svoj objav ihneď podelila. Na sociálnych stránkach aj v médiách získal veľkú pozornosť – vďaka tvaru aj veľkosti je ostrov vďačným námetom na pikantné žarty. „Nemerala som ho, ale keďže je uprostred oceánu, zrejme sa jedná o dosť veľký penis,“ poznamenala Američanka.

Pohľad na mapu jej dáva za pravdu. Ostrov, ktorý nemá oficiálny názov, a tak je teraz známy najmä ako „Penis Island“, meria na dĺžku asi 500 metrov. Nachádza sa neďaleko Novej Kaledónie v Oceánii a je súčasťou súostrovia Trinity Islands. Najbližším známym ostrovom je Île de Long Island, najbližším obývaným Ouvea s približne 3400 obyvateľmi.

Hoci patrí ostrov v Oceánii k najväčším „penisom“ na Zemi, zďaleka nie je jediným. Satelitné zábery už totiž v minulosti odhalili takto tvarovaný pôdorys domu, cestu pre automobily aj obrazec v poli.                                                                                                                                                         

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Google Maps

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa