Bachledova dolina - destinácia so zábavou a relaxom pre všetkých

2021-07-19 00:01:00 |   |    | 

Celoročne otvorené horské stredisko s výhľadmi na masívy Belianskych Tatier Bachledka Ski&Sun je určené všetkým – rodiny s deťmi, aktívnych turistov, seniorov, vozičkárov, ale aj pre organizované zájazdy. Stredisko je iba 30km severne od mesta Poprad a pár kilometrov od Vysokých Tatier.



 

Pri vstupe do Bachledky Vás privíta vynovená bezbariérová pešia zóna, kde nájdete Infocentrum a pokladne, športový obchod, novinku - požičovňa e-bikov a príjemne zariadenú kaviareň. Na jej konci sa nachádza nástupná stanica kabínovej lanovky Gondola Bachledka, ktorá Vás pohodlne a za 7 minút vyvezie až ku korunám stromov a ku novinke sezóny Kráľovstvu lesa.

Okolie výstupnej stanice Gondoly Bachledka na hrebeni Spišskej Magury ponúka návštevníkom pokoj uprostred prírody, rôzne služby, ale aj mnoho atrakcií, zážitkov a dobrodružstiev.  Medzi najobľúbenejšie patrí celoročne otvorený bezbariérový Chodník korunami stromov.

Na ňom nájdete aj 67 m dlhý suchý tobogan, adrenalínové a edukačné zastávky a pochôdznu sieť na vrchole 32 m vysokej vyhliadkovej veži. V pokladniach Chodníka korunami stromov si môžete zdarma zapožičať kvalitné detské kočiare, ale aj invalidné vozíky.

Milovníkov adrenalínu poteší najdlhšia bobová dráha v Tatrách, ktorá ponúka 1200 m dlhú trasu, 15 zákrut a rýchlosť až 40 km/h. Pre deti sú pripravené nielen dve detské ihriská, ale aj ďalšie zábavné atrakcie a veľká novinka leta 2021 Kráľovstvo lesa – veľký zábavno edukačný park so zábavou pre celú rodinu.

Zázemie pre návštevníkov ponúka dizajnová budova reštaurácie PANORAMA s veľkou slnečnou terasou, s vnútorným detským kútikom, kaviarňou a suvenírovým obchodom s lokálnymi produktmi. Bachledka rozšírila svoje služby aj o ubytovanie.

Aktívni návštevníci môžu využiť Bachledku ako východiskový bod pre prechádzku k Jezerskému jazeru alebo hrebeňom Spišskej Magury. Pre cyklistov ponúka okolie Bachledky až 130 km značených cyklotrás, ale aj novú požičovňu e-bikov priamo v stredisku.

 

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Bachledka Ski & Sun

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa