Slovensko sa opäť reprezentuje vo veľkom. Vysielať nás budú na stanici EUROSPORT

2014-07-15 15:00:29 |   |    | 

Mať mnohé prírodné krásy v krajine je dôležité. No ešte dôležitejšie je vedieť ich správne ukázať svetu. Nadšených cestovateľov sem treba nalákať, keďže povedomie o našej malebnej, no veľmi malej krajinke je slabé. Zázrak je keď turisti vedia, že sme samostatný štát. Zmeniť sa to aj tento rok pokúsi mediálna kampaň, ktorá predstaví Slovensko počas športových podujatí na televíznej stanici Eurosport.



Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR) po úspechu minuloročnej kampane, ktorú na stanici Eurosport videlo viac ako 60 miliónov divákov v 54 krajinách sveta, opäť štartuje televíznu kampaň na tejto mimoriadne sledovanej športovej televízii s celosvetovým dosahom. Počas troch mesiacov od júla do konca septembra sa Slovensko predstaví ako príťažlivá celoročná dovolenková destinácia.

Spot bude odvysielaný viac ako 300-krát počas prestížnych športových podujatí. Predstavuje prierez ponuky Slovenska ako atraktívnej celoročnej dovolenkovej destinácie. Dopĺňa ho anglický komentár a pôsobivá hudba.

Prezentáciu Slovenska uvidia diváci počas vrcholných športových podujatí s celosvetovou sledovanosťou, ako sú napríklad cyklistické preteky Tour de France alebo etapové preteky Okolo Poľska, ktorých sa úspešne zúčastňujú aj slovenskí cyklisti. Okrem toho sa spot objaví aj počas viacerých veľmi exponovaných športových podujatí ako sú Majstrovstvá Európy v atletike a v plávaní, automobilové súťaže či majstrovstvá svetašerme.

Spot sme umiestnili tak, aby sme prepojili úspech športovcov s prezentáciou ich rodnej krajiny. Preto sme sa zameriavali na cyklistiku, kde Slovensko excelentne reprezentuje Peter Sagan. Spot sa taktiež bude vysielať počas prenosov z pretekov Okolo Poľska. Tieto preteky najvyššej kategórie povedú 7. augusta aj cez Oravu a Liptov a cieľ etapy bude na Štrbskom Plese. Umiestnenie v športových prenosoch sme vyberali tak, aby sme oslovili čo najširšie športové publikum. Spotom chceme inšpirovať divákov z celého sveta, aby navštívili Slovensko,“ povedala Marta Kučerová, generálna riaditeľka Slovenskej agentúry pre cestovný ruch.

Prezentáciu na TV kanáli Eurosport v minulosti využili mnohé turisticky vyspelé európske štáty, mestá aj regióny ako Chorvátsko, Česko, Bulharsko, Poľsko, Portugalsko, Írsko, Grécko, Švajčiarsko, Španielsko, Cyprus, Čierna Hora, Madrid či Andalúzia. Eurosport vysiela v 54 krajinách sveta a podľa aktuálnych výsledkov ho v 131 milión domácnostiach denne sleduje 15 miliónov divákov.

Zdroj: SACR

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
5.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa