V Jasnej si v piatok zalyžujete len za 5 eur. Skipass získate ak prídete z južnej strany

2014-12-10 17:30:39 |   |    | 

Hoci sú už niektoré lyžiarske strediská otvorené, ťažko hovoriť o naplno rozbehnutej lyžiarskej sezóne. Na tú si asi ešte budeme musieť počkať. No prvé lastovičky si pre svojich zákazníkov nachystali rôzne akcie. V Jasnej to je celodenný skipass na obe stany Chopku len za 5 eur.



 

Celý deň na oboch svahoch

 

Ak prídete v piatok 12. decembra do lyžiarskeho strediska Jasná Nízke Tatry Chopok Juh nájdete tam pre vás veľmi milé prekvapenie. Bude ním totiž akciová cena celodenného skipassu. Stačí si lístok zakúpiť na nástupnom mieste Krupová alebo Srdiečko a zaplatíte zaň len 5 eur. Na celodennú lyžovačku to nie je zlé. Hlavne keď tento skipass platí aj na severnú stranu Chopku.

 

Lyžiarska sezóna

 

Samozrejme, že podmienky sú v tomto lyžiarskom stredisku sú stále obmedzené. Množstvo tratí je nateraz uzavretých, keďže zatiaľ zima nebola priveľmi štedrá na snehovú pokrývku.

Je to len týždeň, čo prvýkrát otvorili brány tohto lyžiarskeho strediska. Pomocou prírody, ale aj umelého zasnežovania tak sprístupnili niekoľko zjazdoviek rôznych úrovní. Lyžiari, ktorí prídu v piatok si tak užijú vyše 5 km dobre upravených zjazdoviek.

Na sobotu je taktiež naplánované otvorenie ďalších častí zjazdovky, aby mali lyžiari čo najviac možností. Isto sa sprístupnia časti úseku Predné Dereše – Kosodrevina. Pri dobrých podmienkach dokonca plánujú otvorenie aj zjazdovky Krupová.

Zdroj/autor: tmr.sk, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
1.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 29. apríl. 2024. Meniny má Leo, Lea.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa