V Tatrách bude nakrúcať najväčšia bollywoodska hviezda: Vieme, kde ju stretnete

2019-11-30 08:00:01 |   |    | 

O kráse našich Tatier zrejme nikto nepochybuje, aj preto už padli do oka nejednému filmárovi. Každému z nás samozrejme ako prvá napadne Medená veža, no v prostredí našich veľhôr nakrúcali aj Anděla na horách či americký seriál Marco Polo. Teraz prostredníctvom plátna spoznajú našu pýchu aj v ďalekej Indii. Do Tatier totiž o pár dní zamieri štáb s bollywoodskou megahviezdou.



 

Vysoké Tatry, konkrétne okolie Sliezskeho domu, budú od 10. decembra 2019 miestom natáčania mysteriózno-psychologického thrilleru Chehre (Tváre) režiséra Rumiho Jafferyho z dielne bollywoodskej produkcie. Hviezdne obsadenie -  megahviezda indického filmového priemyslu Amitabh Bachchan, bollywoodská hviezda Emraan Hashmi, vychádzajúca hviezda indického filmu Krystle D´Souz, ako aj ďalšie známe tváre Rhea Chakraborty, Siddhanth Kapoor, Annu Kapoor a Raghubir Yadav - už teraz nasvedčuje, že vôbec prvý indický film, ktorý sa bude natáčať na Slovensku, zaboduje u divákov indickej filmovej produkcie.

S cieľom využiť potenciál bollywoodského trháku pre zviditeľnenie Slovenska v Indii ako turistickej destinácie sa stretol 28. novembra 2019 veľvyslanec SR v Indii Ivan Lančarič s režisérom Rumi Jafferym a dvoma protagonistami, Emraanom Hashmim a Krystle D´Souza. Veľvyslanec Lančarič zaželal indickým filmárom a hercom príjemný a úspešný pobyt na Slovensku. Premiéra filmu Chehre (Tváre) sa uskutoční 24. apríla 2020 v Bombaji.

Amitabh Bachchan je najznámejším indickým hercom a v roku 1999 bol dokonca vyhlásený za osobnosť šoubiznisu tisícročia. Účinkoval vo viac ako 150 snímkach a pôsobí tiež ako filmový producent, moderátor a spevák. V minulosti sa venoval aj politike.

 

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa