Plavba snov úplne zadarmo: Výletná loď hľadá dobrovoľníkov na zaujímavý pokus

2020-11-18 08:01:00 |   |    | 

Koronavírus nám toho veľa vzal, teraz sa však črtá možnosť, ako z neho aspoň trochu vyťažiť. Známa plavebná spoločnosť totiž hľadá dobrovoľníkov na testovanie nových bezpečnostných opatrení, zavedených v súvislosti s Covidom-19. Priamo na jednej z luxusných lodí!



 

Lodné spoločnosti aktuálne finišujú s prípravami na novú sezónu, v ktorej chcú podľa možnosti opäť fungovať v bežnom režime spred pandémie. Nevyhnutné je ale dodržiavanie viacerých bezpečnostných protokolov, ktoré majú zabrániť jej ďalšiemu šíreniu. A práve tie poskytujú možnosť zažiť výletnú plavbu aj tým, ktorí si ju nemôžu dovoliť.

Jedna z najväčších lodných spoločnosť Royal Caribbean totiž hľadá dobrovoľníkov, ktorí by navrhované nariadenia otestovali. Menej dobrou správou je, že počas takejto skúšobnej plavby nebudú organizované výlety v prístavoch a zabudnúť treba aj na zábavný program, ak vás však lákajú zážitky zo šíreho mora, mali by ste skúsiť šťastie.

Prihlásiť sa možno cez formulár na internetovej stránke a spoločnosť však zriadila aj facebookovú skupinu, kde nájdete viac informácií. Tie oficiálne sú zatiaľ pomerne strohé. Spoločnosť nezverejnila žiadne konkrétne požiadavky na uchádzačov (okrem veku nad 18 rokov), známe je len to, že musia počítať s častými testami na koronavírus. Trochu nepohodlia však za plavbu na Bahamy rozhodne mnohým stojí!

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Royal Carribean

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 27. apríl. 2024. Meniny má Jaroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa