Zlatá mládež ho miluje: K najfotografovanejším hotelom sveta patrí Syntopia na Kréte

2019-10-27 00:00:00 |   |    | 

Známi influenceri musia tvrdo bojovať o každý like od svojich priaznivcov. Práve kvôli tomu vyhľadávajú špeciálne štýlové miesta, ktoré by vynikli na ich fotografiách. Spomedzi hotelov medzi nimi vedie grécky The Syntopia by Orion, ktorý je známy okázalým štýlom zariadenia a kreatívnym dizajnom.



 

Najzdieľanejší hotel na Instagrame

The Syntopia by Orion sa nachádza na ostrove Kréta, kde sídli neďaleko mesta Rethymno. Len nedávno prešiel veľkou rekonštrukciou, ktorá ho mala premeniť na luxusný hotel pre náročných klientov. Po renovácii všetkých priestorov otvorili jeho brány na začiatku tohtoročnej sezóny. Ihneď sa zaradil medzi favoritov všetkých cestovateľov, ktorí vyhľadávajú výnimočné ubytovanie, ktoré by im prinieslo nejaký zážitok naviac. Počas leta sa stal najzdieľanejším hotelom na Instagrame a rýchlo sa dostal aj do pozornosti mladých influencerov. Tí z neho ihneď urobili kultové miesto, ktoré vyhľadáva stále viac klientov.

_______________________________________________________________________________________________

POZRITE SI CENY V HOTELI SYNTOPIA

Booking.com_______________________________________________________________________________________________

 

Hippie štýl s gréckou architektúrou

Už prvý pohľad na trendové zariadenie hotela ho predurčilo na úspech. Dizajnéri si dali záležať na netradičných prvkoch, ktoré premieňajú interiér do hippie štýlu. Ten je doplnený detailmi, ktoré pripomínajú spôsob života kočovných tulákov. Prejavuje sa to napríklad v podobe výrazných stanov, ktoré sa nachádzajú v záhrade alebo popri bazéne, ktoré tvoria originálne miesta na oddych, poskytujúce hosťom dostatok súkromia. Pri zariaďovaní sa sústredili na prírodné materiály, ktoré majú nadväzovať na grécke tradície. Nábytok je vyrobený z dreva z gréckych lesov a interiéru dominuje kameň v kombinácii s prútím. Za štýlový luxus si však musíte priplatiť, preto sa týždňové all inclusive pobyty pohybujú v hlavnej sezóne nad tisíc eur na osobu, od októbra klesá cena na polovicu.

 

Na mieru pre mileniánov

Pri zariaďovaní The Syntopia by Orion si veľmi dobre uvedomovali aktuálne trendy v cestovaní. Pokiaľ hotel nemá vizuálne zaujímavé prvky a miesta, ktoré by vynikli v príspevkoch na sociálnych sieťach, tak oproti konkurentom výrazne stráca. Preto od začiatku rekonštrukcie zohľadňovali pohľad mladých generácií a sústredili sa na to, čo by sa páčilo najmä mileniánom. Vďaka tomu prišli s nápadom plným vzdušných priestorov s prírodnými motívmi, ktoré krásne vynikajú na fotografiách. I preto nemali už krátko po otvorení núdzu o klientov a do popredia ich potlačil aj vplyv sociálnych sietí.

 

Vstup len pre dospelých

Jednou z dôležitých podmienok cestovania generácie mileniánov je pohodlie a pokoj, ktorým kompenzujú stres z práce. Preto si najmä sólo cestovatelia, nezadaní a bezdetné páry potrpia na to, aby sa vyhli hotelom, ktoré sú plné rozšantených detí. Kvôli tomu sa rozhodli obmedziť ubytovanie v The Syntopii iba pre dospelých ľudí a mládež nad 15 rokov, aby im zabezpečili dostatok súkromia a priestor na nerušený relax.

 

Ranná joga a party v bazéne

Mladým cestovateľom prispôsobujú aj hotelový program. Ráno začína vždy pokojným cvičením v záhrade a pri bazéne. Joga im pomáha nájsť vnútornú harmóniu a upokojiť sa od stresov, ktoré majú doma. Potom pre nich ponúkajú aktívne fakultatívne výlety, ktorým dominujú návštevy viníc aj s ochutnávkami tunajších vín. Večer sa už môžu tešiť na party priamo v bazéne, na ktorej im budú hrať tí najlepší domáci dídžeji.

 

Bazén v bohémskom štýle

Najväčšej pozornosti influencerov sa teší outdoorová časť s bazénom. Ten sa rozprestiera popri celom hoteli a na jeho hladine sa odrážajú obrazy paliem, ktoré majú pripomínať exotickú prírodu. Dominantným prvkom je veľký otvorený biely stan, pod ktorým je príjemné sedenie na vankúšoch. Nechýba ani bar a reštaurácia s posedením priamo pri bazéne. Špecialitou je letné kino, ktoré sa nachádza na jednej z terás. Súčasťou hotela The Syntopia by Orion sú denné kúpele, kde si oddýchnete počas relaxačných procedúr. Na fotografiách na sociálnych sieťach sa často objavujú aj exkluzívne zábery z luxusných apartmánov, ktoré majú na terasách súkromné vírivky s ležadlami a úžasným výhľadom na more.

 

Street food pre mladú generáciu

Hlavná reštaurácia ponúka klasickú zmes tradičných gréckych pokrmov a kontinentálnych jedál. No ani v tomto prípade nezabúdajú na mileniánov, pre ktorých pri bazéne otvorili kantínu, ktorá sa špecializuje na trendový street food. V nej pripravujú pouličné chuťovky z celého sveta, ktoré sa opäť stávajú štýlovou hviezdou dovolenkových fotografií.

 

Autor: © Zoznam/David

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Syntopia by Orion

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa