Opitá kráska žobronila v lietadle o sex: Súd ju poslal natvrdo za mreže

2020-01-13 08:00:01 |   |    | 

Poriadny trapas! Pri pohľade na 20-ročnú Demi Burtin je jasné, že o mužskú pozornosť núdzu nemá, aj tak ale pod vplyvom alkoholu žobronila na palube lietadla o sex. A keď sa ju pokúšala posádka spacifikovať, ešte sa aj pobila. Na sudcu jej ženské zbrane vôbec nezabrali a exemplárne ju potrestal.



Mladá Angličanka Demi sa údajne bojí lietania, preto sa už na letisku začala posilňovať vínom. V pití alkoholu pokračovala aj počas 8-hodinového letu z Abu Dabí do Manchesteru, čo na ňu nemalo dobrý vplyv. V istom okamihu sa postavila a začala viacerých mužov obťažovať s ponukami na sex tak nahlas, že to počuli aj ostatní pasažieri, vrátane detí.

Posádka lietadla spoločnosti Edihad preto odmietla mladej žene naliať ďalší alkoholom, čo ju poriadne rozzúrilo. „Tak to potom rovno môžete pristáť!,“ vrieskala na celé lietadlo a dožadovala sa rozhovoru s pilotom. Pred zrakmi 259 šokovaných pasažierov napokon zaútočila na letušky.

Až keď sa k personálu pripojilo ďalších šesť spolucestujúcich, podarilo sa im Demi spacifikovať. Dvoch z nich však uhryzla a uderila „hlavičkou“, ďalší schytali kopance. Po pripútaní k sedadlu sťahovacími páskami naďalej ostatných slovne urážala. „Jeden z pasažierov bol náhodou väzenským dozorcom a jeho slová ju zrejme konečne trochu upokojili,“ cituje britský Daily Mail istého svedka.

Po pristátí na letisku v Manchesteri Angličanku zatkli a minulý týždeň sa postavila pred súd. Spočiatku popierala svoju vinu, neskôr jej advokát vyhlásil, že sa za svoje konanie veľmi hanbí. Demi vraj šla na tri mesiace do Austrálie, aby „sa dostala preč od rodiny, ktorá ju odmalička veľmi kontrolovala a zneužívala. Návratu domov sa obávala,“ obhajoval neprijateľné konanie svojej klientky.

Na sudcu to však nezapôsobilo a 21-ročnú ženu poslal na šesť mesiacov za mreže. „Dobré správanie je pri každom lete – a obzvlášť tom diaľkovom – jednoducho nevyhnutné. Vaše chovanie bolo veľmi dlho nepríjemné a násilné. Prípad je príliš vážny na to, aby mohol byť potrestaný inak ako okamžitou väzbou.

 

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa