Pilot zaregistroval úchyla na palube: Ak s tým neprestanete, otáčam lietadlo!

2022-09-02 07:40:00 |   |    | 

Cestujúci do mexického Cabo San Lucas zažili nedávno na palube lietadla poriadne prekvapenie. Ešte pred odletom sa im prihovoril pilot, no štandardné privítanie to rozhodne nebolo.



Lietadlo aeroliniek Southwest Airlines ešte ani neodletelo a už dostala jedna z pasažierok cez službu AirDrop nevhodnú fotografiu. Keď ju nahlásila palubnému personálu, pilot okamžite rázne zareagoval. Cestujúcich upozornil, že ak si neprestanú posielať svoje nahé fotky, otočí lietadlo.

Istá Teighlor Marsalis zachytila hlásenie na video, ktoré má na TicTocu už vyše dva milióny videní. „Takže dohodneme sa takto,“ zahlásil pilot. „Ak toto bude pokračovať, kým sme na zemi, budeme sa musieť vrátiť k bráne, každý bude musieť vystúpiť, nariadime zásah ochranky a vaša dovolenka bude zničená. Nech už je ten AirDrop čokoľvek – prestaňte si posielať nahé fotky a dostanete sa do Cabo!

 

Marsalis pre portál Business Insider povedala, že ona sama dostala žiadosť cez AirDrop, no odmietla ju. Služba je primárne určená na posielanie súborov medzi dvomi zariadeniami od Applu cez bluetooth. Často však dochádza k jej zneužitiu, keď ľudia posielajú cudzincom v ich blízkosti svoje obscénne fotografie. Tzv. cyberflashing je už v niektorých krajinách trestný, narastajúcim problémom je však aj na palube lietadiel.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Sobota, 27. apríl. 2024. Meniny má Jaroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa