Po Slovensku s vlastnou spálňou: Hitom tohto roka je dovolenka v minikaravane

2020-07-22 08:00:00 |   |    | 

V momentálnej situácii sa naskytá ideálna príležitosť preskúmať čarovné zákutia nášho Slovenska. Viac ako kedykoľvek predtým však pri tom oceníte vlastné zázemie. Minicamperom HAPPYNOMAD získate pohodlie pre dve osoby a nie ste viazaní na kapacity rôznych ubytovaní, získate oveľa väčšie súkromie a úplne iný rozmer cestovania.



 

Minicampery sú vybavené všetkým, čo na cestách budete potrebovať. Zavezú vás presne tam, kam si budete želať. Či už máte v pláne rybačku s kamošom na Liptovskej Mare, kemping v Národnom Parku alebo výlet na bicykloch s priateľkou v Nízkych Tatrách...

Zložíte sa presne tam, kde budete chcieť, uvaríte si kávičku a posedíte na campingovom sete alebo na gauči, ktorý si na noc premeníte na pohodlnú posteľ. Budete tak najbližšie k vašej udici, obľúbenému trailu alebo inej zaujímavej aktivite.

Prežite nezabudnuteľné zážitky na Slovensku a objavujte jeho krásy úplne novým spôsobom. Vzhľadom na to, že sa nejedná o obrovský karavan, budete mať neustále k dispozícii kompaktné autíčko na presun za ďalšími zážitkami. Nie ste tak viazaní na jedno miesto, ale môžete objavovať každý deň niečo nové.

Minicamper disponuje pohodlným rozkladacím gaučom pre dve osoby, kuchynkou s tečúcou vodou, nezávislým kúrením, ako i navigačným systémom a množstvom campingového vybavenia. Jednoducho máte so sebou všetko, čo budete potrebovať na prežitie nezabudnuteľných zážitkov. Stačí sadnúť a vyraziť v ústrety nezabudnuteľným zážitkom.

Ak ste nenašli pre váš výlet vhodné ubytovanie alebo sme vás navnadili vyskúšať niečo nepoznané, vyrazte za novými dobrodružstvami s minicamperom HAPPYNOMAD.

 

!!!SÚŤAŽ!!!

Teraz môžete získať Minicamper na víkend úplne zadarmo. Zapojte sa do súťaže na našej facebookovej stránke Dromedar.sk a možno sa práve vy stanete šťastným výhercom. Držíme vám palce!

 

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: HAPPYNOMAD

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa