Najlepšie výlety

FOTOREPORTÁŽ: Trinidad je najfarebnejším mestom Kuby

FOTOREPORTÁŽ: Trinidad je najfarebnejším
2024-02-07 00:00:00

Neveľké, no o to vzácnejšie. Také je najfarebnejšie kubánske mesto Trinidad, kde sa koloniálna minulosť stretáva s prítomnosťou a vytvára pestrú zmes, ktorá návštevníka úplne pohltí. Čas tam plynie pomaly a každý zážitok je ako dúšok rumu - lahodný, no trpký zároveň. viac »

Podľahnite ZMYSLOVÉMU cestovaniu. Tieto destinácie vás chytia za srdce

Zmyslové cestovanie, poznávanie a
2024-01-15 00:00:00

Cestovanie a spoznávanie nových miest a kultúr je pre mnohých silnou vášňou. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, že objavovanie a spoznávanie v nás vytvára hlboké spomienky na celý život? Každý krok v neznámom prostredí predstavuje novú paletu zážitkov. Poďte cestovať s nami, máme pre vás tipy na zážitky aj oddych. viac »

Najdlhšia lanovka sveta spája dva ostrovy, Slováci ju majú na dosah

Najdlhšia lanovka sveta spája
2024-01-08 13:00:00

Vietnamský ostrov Phu Quoc, kam sa lieta aj z Bratislavy, nie je známy len svojou nedotknutou prírodou, ale aj vďaka rôznym zaujímavým atrakciám. K tým najunikátnejším patrí lanovka, ktorá vedie ponad more. Je najdlhšia na svete! viac »

FOTOREPORTÁŽ z Kuby: Havana je kráľovnou karibských miest

FOTOREPORTÁŽ z Kuby: Havana
2023-12-12 19:00:00

Exotickú Kubu poznajú ľudia po celom svete aj ako „ostrov slobody“. Pri pohľade na dejiny tejto krajiny sa takéto spojenie zdá trochu nelogické, stačí však jediný deň v Havane a každý hneď pochopí, že hoci sú tunajší ľudia stále zviazaní minulosťou i prítomnosťou, v ich duši vládne voľnosť. K šťastiu im totiž stačí len hudba, tanec a možno aj pohárik či dva skvelého rumu. viac »

Kam do hôr v zime? Máme tip pre rodiny aj skúsených turistov

Štrbské pleso
2023-12-06 00:00:00

Radi by ste si užili čerstvý horský vzduch a ticho lesa, ale neviete, kam sa dá počas zimy vybrať do hôr? Aj napriek sezónnej uzávere zostáva na výber stále mnoho zaujímavých trás. Prinášame vám preto päť zaujímavých trás pre každého turistu podľa rôzneho stupňa obťažnosti, ktoré môžete navštíviť aj počas zimy. viac »

Exotika za skvelú cenu: Novým cestovateľským hitom Slovákov je vietnamský ostrov Phu Quoc

Exotika za skvelú cenu:
2023-12-03 10:00:00

Slovenským cestovateľom sa tento rok otvorili úplne nové obzory. Kým donedávna museli pri návšteve exotických destinácií siahnuť poriadne hlboko do vrecka, dnes si za cenu letenky môžu užiť celú dovolenku. Napríklad na najväčšom vietnamskom ostrove Phu Quoc, ktorý láka na nádherné pláže a všetky chute juhovýchodnej Ázie. viac »

Cesta do minulosti s potokmi rumu: Jeden let na Kubu a po pár hodinách ste v raji na Zemi

Cesta do minulosti s
2023-11-14 00:00:00

Horúce slnečné lúče, cez deň dokonalý oddych na dlhých bielych piesočných plážach a večer bujará zábava s hudbou, tancom a potokmi rumu. Ak v šedi slovenskej zimy snívate práve o takýchto zážitkoch, vedzte, že ich máte doslova na dosah. Stačí v Bratislave sadnúť do lietadla a o 14 hodín vás už s otvoreným náručím privíta exotická Kuba. viac »

Veľký prehľad vianočných trhov: Užite si magickú atmosféru v okolitých krajinách

Vianočný Salzburg
2023-11-13 00:00:00

Už ste sa tiež nevedeli dočkať? Predvianočné obdobie je konečne tu a s ním aj pestrá ponuka vianočných trhov. Minulý rok sa po pandémii situácia pomaly dostávala do normálu, teraz si ich už môžete vychutnať opäť v plnej sile aj v menších mestách. Ak vás však lákajú skôr dobre známe lokality, pozrite si ponuku možností z okolitých štátov. viac »

Koncerty a cenovo výhodné lety - duo, o akom sní každý milovník hudby

Koncerty a cenovo výhodné
2023-10-18 10:00:00

Koncerty sú zážitkom, ktorý obohacuje naše životy. Hudobníci naživo prinášajú svoje umelecké diela k nám, fanúšikom, a dávajú nám príležitosť ponoriť sa do sveta hudby. Ale niekedy je ťažké dostať sa na koncert našich obľúbených umelcov, najmä ak sú tisíce kilometrov od vášho domova. Tu vstupujú do hry cenovo výhodné lety. V tomto článku sa pozrieme na to, ako nájsť na internete lacné letenky, keď chcete ísť na hudobný koncert, kde hľadať tieto letenky, a prečo je eSky.sk najlepším miestom na ich kúpu. viac »

Dovolenka vo Vysokých Tatrách: Tieto miesta nadchnú domácich i zahraničných hostí

Štrbské pleso
2023-09-25 12:00:00

Vysokým Tatrám sa hovorí tiež najmenšie európske veľhory. Ich hlavný hrebeň má dĺžku 26 kilometrov. Gerlachovský štít s výškou 2655 m. n. m. je zároveň najvyšším vrchom Slovenska. Súčasťou tatranského horského masívu sú aj Západné Tatry, ktoré siahajú od Liptova, respektíve Oravy až po Kôprovskú dolinu. Na východe nadväzuje na Vysoké Tatry pohorie Belianske Tatry. viac »


<< Predchádzajúci 1 2 3 4 5 Nasledujúci >>
Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa