Najlepšie výlety

Dovolenka vo Vysokých Tatrách: Tieto miesta nadchnú domácich i zahraničných hostí

Štrbské pleso
2023-09-25 12:00:00

Vysokým Tatrám sa hovorí tiež najmenšie európske veľhory. Ich hlavný hrebeň má dĺžku 26 kilometrov. Gerlachovský štít s výškou 2655 m. n. m. je zároveň najvyšším vrchom Slovenska. Súčasťou tatranského horského masívu sú aj Západné Tatry, ktoré siahajú od Liptova, respektíve Oravy až po Kôprovskú dolinu. Na východe nadväzuje na Vysoké Tatry pohorie Belianske Tatry. viac »

Špecialita na jeseň: Toto sú najlepšie európske horúce pramene, kde sa vykúpete úplne zadarmo

Špecialita na jeseň: Toto
2023-09-11 00:00:00

Počas jesene a zimy sa menia aj naše cestovateľské zvyklosti. Od mora a teplých krajín prechádzame viac do vnútrozemia Európy. Tam sú skvelou voľbou lokality, kde sa nachádzajú termálne pramene. Viaceré z nich sú dokonca prístupné bezplatne. viac »

Využite krásne počasie na zážitky: Toto sú najlepšie zoologické záhrady susedných krajín

Využite krásne počasie na
2023-09-08 14:00:00

Zoologické záhrady už dávno nepatria iba medzi obľúbené atrakcie detí. Prezentácia jednotlivých zvierat je často natoľko pútavá, že sa na ich návštevu tešia aj rodičia. Mimoriadne zaujímavé zoo nájdete aj v susedných krajinách. viac »

Kozí kameň je alternatívou voči tatranským chodníkom, výhodou je menej ľudí a väčší pokoj

Kozí kameň je alternatívou
2023-08-29 12:00:00

Podtatranský región okrem vysokohorskej turistiky v Tatrách ponúka aj viacero alternatív a menej náročné trasy. Jednou z nich je výstup na najvyšší vrch Kozích chrbtov - Kozí kameň. Nachádza sa v nadmorskej výške 1255 metrov približne osem kilometrov juhozápadne od Popradu. Uvádza to na svojej stránke Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Severovýchod Slovenska. viac »

Neveľká dedina plná pokladov: Lišov nadchne aj tých, čo precestovali celý svet

Neveľká dedina plná pokladov:
2023-08-12 12:00:00

Aj keď je Lišov v okrese Krupina so svojimi 220 obyvateľmi jednou z najmenších obcí u nás, počtom turistických atrakcií patrí k najbohatším. Kúsok od seba môžete spoznať tradičný hontiansky dom, masky z celého sveta aj unikátne skalné obydlia. viac »

Zelený raj na skok od hraníc: Dolnorakúske Alpy ponúkajú nádhernú prírodu, skvelé služby a nezabudnuteľné zážitky

Zelený raj na skok
2023-08-08 16:00:00

Dolné Rakúsko máme za rohom, a predsa si ho spájame skôr so zimnou dovolenkou ako s letom. Nádherná prírodná oblasť len kúsok od Viedne pritom rozhodne má čo ponúknuť po celý rok. Užiť si môžete fantastické túry rôznej obtiažnosti, ale aj skvelé adrenalínové zábavky či tradičné delikatesy. Na turistov sú tam skvelo pripravení, o čom sme sa presvedčili na vlastnej koži. viac »

Z Bratislavy prvýkrát v histórii poletí najmodernejší Airbus A350-900

Z Bratislavy prvýkrát v
2023-08-02 11:30:00

Skvelá správa pre dovolenkárov aj fanúšikov letectva. Už túto jeseň začne z bratislavského letiska prvýkrát v histórii lietať najmodernejší Aribus A350-900. Smerovať bude priamo do exotickej Kuby, Dominikánskej republiky a Vietnamu. viac »

Viete, ako si užiť správnu lyžovačku?

Viete, ako si užiť
2023-08-01 09:00:00

Ak máte radi vŕzganie snehu pod nohami, chladný vietor vo vlasoch, alebo ticho dopadajúce snehové vločky, určite si nesmiete nechať ujsť tieto zimné radovánky. Vyjdite si na skvelú zimnú dovolenku a doplňte si energiu snehobielou krásou. Či už dávate prednosť lyžovaniu, leňošeniu v teplom wellness alebo obyčajnému a hravému sánkovaniu, vždy je to o dostatku kvalitného snehu a horúcom punči na zahriatie. viac »

Na Slovensku je ostrov, kde pramení zdravie a chutí víno

Na Slovensku je ostrov,
2023-07-24 16:00:00

Akými zážitkami z ostrovov sa môžete toto leto pochváliť? Absorbujete zatiaľ len horúčavy na tom Žitnom, alebo ste si už boli trošku ovlažiť členky v mori? Na Slovensku je ešte jeden ostrov, na ktorom je minerálna voda, bahno a živo celoročne, no v lete obzvlášť. viac »

Dračie dni pokračujú už zajtra na Budatínskom hrade!

Dračie dni
2023-07-21 10:40:00

Rozprávkové podujatie pre celú rodinu Dračie dni úspešne odštartovalo letnú sezónu na konci júna na hrade Červený Kameň a pokračovať bude už tento víkend na Budatínskom hrade. viac »


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa