Kam na lyžovačku

Lyžiarske Oscary sú rozdané: Toto sú najlepšie zimné strediská vo svete aj na Slovensku

2023-11-15 00:00:00 |

World Ski Awards sú najprestížnejším ocenením v oblasti zimného turizmu. Od roku 2013 rozhodujú hlasy odborníkov, ale aj verejnosti o tých najlepších lyžiarskych strediskách, hoteloch, apartmánoch či cestovných agentúrach. Ak si chcete sneh užiť v tých najlepších možných podmienkach, vyberte si cieľ svojej zimnej dovolenky spomedzi víťazov jednotlivých kategórií.

Viac článkov

Vlakom za lyžovaním: Veľký prehľad trás ZSSK k zjazdovkám na Slovensku i u susedov

Vlakom za lyžovaním: Veľký
2023-02-26 12:00:00

Zimná sezóna je v plnom prúde a Slováci sa môžu dostať do svojich obľúbených lyžiarskych destinácií bezpečne, komfortne a ekologicky. A to nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Cestujúci si tak oddýchnu už priamo počas cestovania na lyžovačku a nemusia sa starať o premávku a s tým spojené prípadné nepríjemnosti. viac »

Cez deň šport, v noci žúr: Najlepší silvester pripravujú v týchto lyžiarskych strediskách

Tignes, Francúzsko
2022-12-12 09:45:00

Keby sme mali hlasovať o ideálnej predstave Silvestra, mnohí by zrejme volili chatu v zasneženej prírode a lyžovačku v nejakom dobrom zimnom centre. Aj tento rok ešte máte šancu splniť si svoj sen. V Európe si môžete vybrať z mnohých zaujímavých stredísk, kde si užijete novoročné oslavy vo veľkom štýle. viac »

Lyžiarske Oscary sú rozdané: Najlepšiu zimnú dovolenku zažijete na týchto miestach

Martinky
2022-11-22 12:30:00

World Ski Awards sú najprestížnejším ocenením v oblasti lyžiarskeho priemyslu. Od roku 2013 rozhodujú hlasy odborníkov, ale aj verejnosti o tých najlepších lyžiarskych strediskách, hoteloch, apartmánoch či cestovných agentúrach. Ak si chcete počas zimy dopriať to najlepšie, pozrite si víťazov jednotlivých kategórií. viac »

Skibusy do Demänovskej doliny budú jazdiť podľa nového cestovného poriadku

Kubínska hoľa
2022-11-18 06:00:00

Skibusová doprava do Demänovskej doliny bude v zimnej sezóne 2022/2023 premávať podľa nového cestovného poriadku. Pripravuje ho Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Región Liptov v spolupráci s mestom Liptovský Mikuláš. TASR o tom informovala hovorkyňa mesta Viktória Čapčíková. viac »

Zermatt pripomína rozprávkovú krajinu, leží na jednom z najkrajších miest Európy

Zermatt pripomína rozprávkovú krajinu,
2022-10-25 12:00:00

Mesto Zermatt sa nachádza v nemecky hovoriacej časti Švajčiarska. Situované je na jednom z najkrajších miest v Európe. Rozprestiera sa totiž v údolí, ktoré je obklopené kopcami. Na prvý pohľad vyzerá ako rozprávková krajinka, ktorá vám prinesie veľa možností na aktivity počas celého roka. Stačí si len vybrať, či chcete stráviť aktívnu dovolenku, alebo sa zameriate na oddych. viac »

Rakúske Korutánsko - skvelá voľba pre milovníkov slnečných svahov a zimných športov

Nassfeld Millenium express
2022-01-19 12:00:00

Čakajú tu na vás kilometre lyžiarskych svahov, túry na snežniciach, jazdy na snežných skútroch aj kilometre sánkarských tratí. Navyše tu môžete lyžovať iba s jedným skipasom. viac »

Lyžiarske Oscary sú rozdané: Toto sú najlepšie zimné strediská vo svete aj na Slovensku

Na snímke snoubordista schádza
2022-01-18 12:30:00

World Ski Awards sú najprestížnejším ocenením v oblasti lyžiarskeho priemyslu. Od roku 2013 rozhodujú hlasy odborníkov, ale aj verejnosti o tých najlepších lyžiarskych strediskách, hoteloch, apartmánoch či cestovných agentúrach. Ak si chcete počas zimy dopriať to najlepšie, pozrite si víťazov jednotlivých kategórií. viac »

Zima na maximum: 5 najlepších európskych stredísk pre tých, ktorí sa neradi lyžujú

St. Moritz, Švajčiarsko
2022-01-11 12:00:00

Pri plánovaní zimných dovoleniek môže vzniknúť v niektorých rodinách problém. Zatiaľ čo zopár členov miluje lyžovanie, ten zvyšok sa pod svahmi nudí a vyčkáva na svojich blízkych. Preto by ste mali nájsť kompromis, vďaka ktorému budú obe strany spokojné. Tieto zimné strediská ponúkajú nielen skvelé snežné radovánky, ale aj iné zaujímavé zážitky. viac »

Dokonalá lyžovačka približne 1 hodinu a pol od Bratislavy? Určite sa vyberte do Dolného Rakúska.

Lyžovačka v Dolnom Rakúsku
2021-12-29 18:00:00

Výhodné, blízke, zamerané na zimnú zábavu pre rodiny i pre športovov a sprístupnené modernými lanovkami: Tak sa prezentujú lyžiarske a zimné turistické strediská vo Viedenských Alpách v Dolnom Rakúsku. Na pohodlný príjazd môžete využiť vlakové a autobusové spojenia. Ak túžite po čerstvom vzduchu, nádherných výhľadoch a pohyb v prírode, nájdete vo Viedenských Alpách pre seba tie správne destinácie. Lanovky ponúkajú jazdy a skipasy, ktoré si môžete objednať online za výhodných podmienok pre rodiny. V hostincoch a chatách sa podávajú miestne špeciality. Po krátkej ceste, najlepšie vlakom alebo autobusom, už stojíte na zjazdovke alebo na východiskovom bode príjemnej zimnej túry alebo túry na snežniciach. viac »

Kam s deťmi na lyžovačku? Dolné Rakúsko je rajom na zimné zážitky pre rodiny.

Lyžovačka pre celú rodinu
2021-12-26 00:00:00

Pri výbere rodinnej lyžovačky je dôležité zvážiť, koľko možností ponúka pre všetkých jej členov. Prezradíme vám štyri tipy na strediská, ktoré sú vhodné na prvú lyžovačku s malými deťmi, s moderným technickým zabezpečením, ponúkajú rodinné vyžitie, zábavný zimný park s ihriskom a špeciálne vleky pre deti. Lyžiarske strediská Annaberg, Lackenhof-Ötscher, St. Corona am Wechsel a Göstling-Hochkar sú ideálnymi na prežitie radostných zážitkov na svahu s rodinou. Zároveň vám prezradíme jeden extra tip, na ktorý určite nezabudnete. viac »


<< Predchádzajúci 1 2 3 4 5 Nasledujúci >>
Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa