Šialenstvo na palube: V lietadle sa rozpútala riadna bitka (VIDEO)

2021-12-28 12:00:00 |   |    | 

Predvianočná nočná mora. Aj tak by sa dal nazvať let aeroliniek Delta z Los Angeles do Memphisu. Priamo na palube počas neho došlo k hromadnej bitke.



S konfliktmi na palube sa v ostatnom období roztrhlo vrece - vo väčšine prípadov sú pritom dôvodom aktuálne bezpečnostné nariadenia. Rovnako tomu bolo aj počas vianočného vnútroštátneho letu amerických aeroliniek Delta. Podľa svedkov popíjal muž v modrom tričku alkohol a bol hlučný.

Rúško si nasadzoval len sporadicky, čím hneval viacerých iných pasažierov. Jeden z nich mu údajne povedal, že musí byť z Los Angeles, lebo si myslí, že je lepší než všetci ostatní a zaznela aj veta „Ste naozaj hrozná osoba.“ To spustilo chaos, ktorý sa personálu a ostatným ľuďom na palube podarilo upokojiť až po niekoľkých minútach.

Po prílete čakali na mužov memphiskí policajti, po vypočutí ich však prepustili, lebo obaja odmietli podať obvinenie. V piatok popoludní spoločnosť Delta Airlines vydala vyhlásenie, že udalosť vyšetrujú. „Bezpečnosť je vždy našou najvyššou prioritou a hoci sú incidenty nedisciplinovaných pasažierov výnimočné, v našich lietadlách a na našich letiskách pre ne nie je miesto.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Video: Profimedia

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa