Najsmutnejší sendvič na svete: Ryanairu to so službami opäť nevyšlo

2021-08-26 12:01:00 |   |    | 

Služby írskej nízkonákladovej leteckej spoločnosti Ryanair nebývajú hodnotené veľmi kladne. Dá sa to však chápať – v podstate dostanete, čo ste si zaplatili („You get what you pay for“) alebo ako hovoria Česi „za málo peněz málo muziky“. Tentokrát však ani to neplatí. Istá pasažierka si totiž na palube objednala bagetu za 5,50 eura. To, čo dostala, sa šíri sociálnymi sieťami pod prezývkou „najsmutnejší sendvič na svete“.



 

Všetko rozpútala známa írska spisovateľka Liz Nugentová, keď na Twitteri zverejnila fotografiu bagety, ktorú si objednala jej priateľka Aimee počas piatkového letu s Ryanairom. Zaplatila za ňu 5,50 €, no dostala pečivo so zopár kúskami údeniny a bez akejkoľvek nátierky, čo prozaička označila ironicky za „kulinársky zážitok“.

Niektorí sa nad úbohou úrovňou (ne)obloženej bagety dobre bavia, iných však rozčuľuje a dokonca navrhujú, že by si Ryanair zaslúžil kvôli spôsobenej bolesti a stresu žalobu. Sú však aj takí, ktorí sa leteckej spoločnosti zastali a tvrdia, že si počas letov s ňou dávajú občerstvenie často a vždy je dobré.

Dokonca aj samotná Aimee, ktorá si slaninovú bagetu objednala, vyjadrila svoju podporu aerolinkám. „Let bol skvelý a palubný personál špičkový,“ napísala. „Len mi ten sendvič pripadal smiešny a trochu predražený. Ale aj tak som ho zjedla!“ Azda preto príspevok z Twitteru jej priateľky – známej prozaičky Nugentovej rýchlo zmizol. Už je však neskoro, „najsmutnejší sendvič na svete“ si medzitým žije na sociálnych sieťach svojim vlastným životom.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: katalóg Ryanair

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa