Nešťastie v obľúbenej destinácii: Turista zomrel na tobogane v 5-hviezdičkovom hoteli (VIDEO)

2023-07-11 10:40:00 |   |    | 

Začiatok leta priniesol v dovolenkových destináciách viacero nešťastí. Na gréckom ostrove Zakynthos prišiel pri nehode so štvorkolkou o život 19-ročný Brit, z chrámu Chalong na thajskom Phukete skočil ruský turista a nešťastie sa stalo aj na Tureckej riviére, kam každý rok cestujú tisíce Slovákov.



K tragickej nehode došlo v nemenovanom päťhviezdičkovom hoteli v Manavgate pri Antalyi, kde sa 65-ročný Ali Cilga aj napriek varovaniu personálu spúšťal toboganom dolu hlavou.

To sa mu napokon stalo osudným. Po jednej jazde narazil do betónovej podlahy bazéna a zostal ležať vo vode.

Ako dokazuje video, zverejnené miestnymi médiami, ďalší ľudia v bazéne si dokonca nič nevšimli a naďalej sa spúšťali po tobogane a plávali pri bezvládnom tele.

 

Až po asi štyridsiatich sekundách Cilgu zaregistrovali dvaja turisti a oslovili plavčíka, ktorý ho vytiahol z vody a resuscitoval. Napriek všetkým snahám však turista o sedem dní neskôr v nemocnici zomrel.

Ako uvádzajú americké médiá, len v Spojených štátoch sa každý rok na toboganoch zraní viac než 4200 ľudí. Najčastejšími zraneniami sú odreniny, otrasy mozgu, zlomeniny končatín, ale dochádza aj k poškodeniam chrbtice.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Nedeľa, 12. máj. 2024. Meniny má Pankrác.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa