Svadba bez šiat: Obec na Sardínii ako prvá v Taliansku umožní nudistické sobáše

2024-05-09 12:15:00 |   |    | 

Obec San Vero Milis na severe stredomorského ostrova Sardínia ako prvá v Taliansku umožní sobáše nahým párom priamo na miestnej nudistickej pláži. Prinútilo ju k tomu prianie jednej nemeckej dvojice, informovala agentúra APA.



Presvedčení nudisti teraz môžu uzavrieť civilný sobáš bez akéhokoľvek oblečenia na pláži Is Benas. Starosta Luigi Tedeschi zaistil potrebné povolenia na podnet nemeckého páru, ktorý vyjadril želanie mať tu svadbu bez zvrškov na konci leta.

Is Benas je jednou zo šiestich nudistických plání na Sardínii, ďalšie dve majú podľa APA vzniknúť. "Sardínia je skutočným rajom pre tých, ktorí radi žijú v tesnom spojení s prírodou. Chceme pracovať na rozvoji aktívneho a voči životnému prostrediu šetrného turistického ruchu," citovali Tedeschiho miestne médiá.

Iniciatívu podporuje aj taliansky nudistický spolok Nudiverso, ktorý si kladie za cieľ prostredníctvom festivalov v Taliansku šíriť a podporovať "kultúru nahoty". Kúpanie "na Adama" je zatiaľ v Taliansku povolené len na niekoľkých špeciálne označených plážových úsekoch.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: ČTK

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Nedeľa, 19. máj. 2024. Meniny má Gertrúda.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa