Aktívny pohyb na najkrajších miestach Viedne

2011-08-16 12:00:00 |   |    | 

RAKÚSKO - Najkrajšie miesta vo Viedni sa do konca augusta zmenia na open-air športoviská. Akcia šport.miesto Viedeň láka už po druhé leto Viedenčanov všetkých vekových kategórií na cvičenia, ktoré budú prebiehať na verejných priestranstvách miliónového mesta. Netradičné letné cvičenia pod holým nebom povedú profesionálni tréneri.



Akcia, ktorá láka viedenské obyvateľstvo k pohybovej aktivite, odštartuje dnes, 16. augusta v centre mesta na nádvorí muzeálneho komplexu MuseumsQuartier o 18.00. Prvé športové podujatie povedie známy tanečník a choreograf Alamande Belfor.

Organizátor, viedenský športový spolok WAT chce podujatím sprístupniť športové aktivity pre širokú verejnosť. Jednotlivé akcie budú prebiehať na rôznych miestach Viedne – od Herderparku cez Alt Erlaa až po Práter.

Rôzne športové aktivity pre každú vekovú kategóriu zlepšia kondíciu záujemcov a poskytujú možnosť vyskúšať si zdarma cvičenie, tanec či box. Aktívnych Viedenčanov očakáva každý deň od 18. hodiny napríklad latin dance, box, power gym, thera-fit či capoeira. Jednotlivé cvičenia trvajú 50 minút.

Všetci účastníci akcie šport.miesto Viedeň získajú aj športový pas. Najaktívnejší Viedenčania budú na konci mesiaca odmenení v podobe športových potrieb. Okrem toho aj každý deň po cvičeniach čakajú na aktívnych občanov odmeny v podobe športových doplnkov. Podujatie potrvá do 31. augusta.

 

 

Zdroj/autor: compress, drom

Foto: sport.platz wien

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 7. máj. 2024. Meniny má Monika.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa