Šesťročné dievčatko naháňal žralok: Matka si všetko pokojne nakrúcala na VIDEO

2021-05-07 12:00:00 |   |    | 

Mal to byť príjemný víkendový pobyt pri mori, zmenil sa však na obrovskú drámu. Do bezprostrednej blízkosti kúpajúcich sa totiž doplával nebezpečný žralok a je zázrak, že nikomu neublížil. Všetko nakrútila na video nič netušiaca matka dievčatka vo vode.



 

Havajčanka Sheri Gouveja sa cez víkend vybrala so šesťročnou dcérkou Anelou na pláž Kalama na ostrove Oʻahu. Dievčatko šantilo vo vlnách a matka si ho bezstarostne nakrúcala. Odrazu si však uvedomila, že je všetko inak, než na prvý pohľad vyzerá a jej dieťaťu v skutočnosti ide o život. Anela sa totiž rozbehla von a kričala: „Žralok!“.

Podľa odborníkov sa jednalo o žraloka čiernocípeho (alebo čiernohrotého), ktorý dorastá do dĺžky 1,5 metra. V plytkých vodách loví ryby, ľuďom sa ale obvykle snaží vyhýbať. Pri stretnutí s nimi však môže byť nebezpečný. Podľa databázy International shark Attack File bol zodpovedný za 29 útokov, jeden z nich bol fatálny.

V tomto prípade našťastie všetko dobre dopadlo a malá Anela sa dostala bez zranenia na breh. „Dávali na ňu pozor anjeli,“ povedala jej matka, ktorá si plutvy žraloka len centimetre od dcérky všimla až po prehratí videa. Doteraz z neho tuhne krv v žilách.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa