Dračie dni pokračujú už zajtra na Budatínskom hrade!

2023-07-21 10:40:00 |   |    | 

Rozprávkové podujatie pre celú rodinu Dračie dni úspešne odštartovalo letnú sezónu na konci júna na hrade Červený Kameň a pokračovať bude už tento víkend na Budatínskom hrade.



Návštevníci sa môžu tešiť na dokopy štyri predstavenia, dve v sobotu a dve v nedeľu. Vstupenky sú ešte dostupné na Predpredaj.sk a kúpou vstupenky online si zabezpečíte pohodlný vstup do rozprávkového sveta bez čakania.

Dračie dnioriginálny rozprávkový festival pre celú rodinu. Tentokrát vás pozývame zažiť príbeh o kráľovskej svadbe, počas ktorého nás spoločne čaká množstvo smiechu aj úskalí. Dráčik Arnošt sa naučí novým schopnostiam a mladému kráľovskému páru medzičasom poriadne zamieša plánmi bosorka. Tešiť sa však môžete aj na celkom nový štýl zážitku.

Všetky predstavenia a hry Dračích dní sú totiž súčasťou jediného príbehu. Nestačí sa teda len pozerať. Aby sme spoločne zlomili bosorkinu kliatbu, musíme sa prv vybrať na rozprávkovú pátraciu výpravu. Splnením hravých úloh v piatich kráľovských komnatách získate časti k čarovnému zaklínadlu. Každé z detí, ktoré pomôžu zachrániť princeznú, oceníme dom dračieho kráľovstva! Príbehom vás prevedú skúsení herci, ktorých poznáte z divadla aj z televíznych obrazoviek. V hlavných úlohách sa môžete tešiť Marka Igondu, Anikó Vargovú, ria Zeumera, Ivanu Kološovú a Davida Kakaša.

Vo fotogalérii nájdete fotky z premiéry na hrade Červený Kameň, ktorá dopadla výborne a priniesla obrovské množstvo zábavy pre všetky deti, ale aj ich rodičov.

Vstupenky na Predpredaj.sk

Autor: © Zoznam/az

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: TS

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 2. máj. 2024. Meniny má Žigmund.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa