Letná sezóna otvorená: Z Bratislavy poletíte do nových destinácií po celej Európe

2016-04-01 14:42:40 |   |    | 

BRATISLAVA – Dobrá správa pre všetkých cestovateľov – od apríla začnú premávať pravidelné linky z Bratislavy do štyroch nových destinácií. Navštíviť Manchester, Paríž, Mallorku či Sicíliu tak bude opäť jednoduchšie. Už teraz si môžete plánovať svoje dovolenky, víkendové pobyty či návštevy priateľov.



Už týždeň platí pre letisko Bratislava letný letový poriadok, ktorý prináša 30 pravidelných destinácií v 29 mestách a 15 krajinách. Najviac z nich zabezpečuje írska nízkonákladová spoločnosti Ryanair, ktorá tento víkend spúšťa aj dalšie novinky.

V sobotu 2. apríla pribudne slovenským turistom letecké spojenie z bratislavského letiska do Paríža-Beauvais (3x týždenne) a na Mallorku (2x v týždni), o deň neskôr ponuku rozšíri destinácia Trapani na Sicílii, kam sa bude tiež lietať tiež 2x týždenne.

Od dnes, 1. apríla, mali byť z Letiska Bratislava vybavované aj lety na hlavné letisko v Bruseli-Zaventem. Z dôvodu uzatvorenia tohto letiska bola letecká spoločnosť Ryanair nútená presmerovať všetky tieto lety až do 7. apríla z/do letiska Charleroi.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: archív
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 2. máj. 2024. Meniny má Žigmund.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa