Známa cestovná kancelária v ťažkých časoch opäť provokuje: Silvester pre vyvolených za tisícky eur

2020-10-14 00:00:00 |   |    | 

Kedysi ponúkali zaujímavé výlety pre dobrodruhov, dnes sa orientujú skôr na horných desaťtisíc. Reč je o známej cestovnej kancelárii, ktorej majiteľ sa začiatkom roka neslávne zviditeľnil svojim videom. V ňom tvrdil, že na Slovensku budú kvôli koronavírusu umierať ľudia, a tak by mali bohatí radšej vycestovať na juh do teplých krajín, kde budú v bezpečí. Teraz má pre nich ďalšiu ponuku.



Bomba na záver roka. Tak označila známa cestovná kancelária svoju silvestrovskú ponuku. V nej pozýva klientov na Maldivy, kam sa prepravia priamym letom privátnym lietadlom. Na 12-dňový pobyt vraj stačí len 8 dní dovolenky vrátane päťdňovej povinnej karantény po návrate. Vyráža sa deň po Vianociach (25.12.) a návrat je naplánovaný na 5. januára.

Ako cestovná kancelária informuje na svojej webovej stránke, o bezpečnosť klientov je maximálne postarané. Každý cestujúci bude pred odjazdom bezplatne testovaný na COVID-19 a v prípade pozitívneho výsledku mu bude vrátená celá suma. V lietadle prečisťujú vzduch SEPA filtre a na pláži vraj budú turistom robiť spoločnosť len žraloky a raje. Najbližšia partia bude vzdialená päť metrov.

_______________________________________________________________________________________________

Maldivy lacnejšie ako Terchová: S našimi radami si môže dovolenku v raji dovoliť každý

_______________________________________________________________________________________________

Slovensko, „zahalené v hmle, smogu a zime“, má zrejme len ticho závidieť. Veď ako cestovná kancelária dodáva na svojej facebookovej stránke, „vianočné trhy tento rok nebudú a ohňostroj na Silvestra na Slovensku nečakaj“. Väčšinu ľudí snáď aspoň poteší, koľko ušetria skromnejším vítaním roka na dôležitejšie veci.

Aktuálne stojí silvestrovský výlet do exotiky od pekných 3.930 eur na osobu. Ak ale máte vyššie nároky, k dispozícii sú aj alternatívy za necelých 8 alebo 10 tisíc. Stále málo? Možno vás uspokojí Vakkaru, súčasť UNESCO biosférickej rezervácie v rámci atolu Baa. A jeho cena? Bagateľ - desaťdňová dovolenka v raji sojí 14.320 eur. Na osobu.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: SITA/AP

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa