VIDEO neuveriteľnej show: Silvester v Ras Al Khaimah prekonal dva svetové rekordy

2024-01-01 14:00:00 |   |    | 

Emirát Ras Al Khaimah privítal nový rok ohromujúcim predstavením, ktoré rozžiarilo oblohu na 4,5 km dlhom úseku nábrežia ďalším rekordným osemminútovým ohňostrojom a dronmi, čím vytvoril dva nové svetové rekordy.



 

Emirát, ktorý už je držiteľom niekoľkých svetových rekordov za svoje legendárne silvestrovské ohňostroje, sa opäť zapísal do histórie svojou dychberúcou šou, ktorá prekonala rekordy za „Najdlhšiu reťaz vodných plávajúcich ohňostrojov" s celkovou dĺžkou 5,8 kilometra a „Najdlhšiu priamku dronov“ s celkovou dĺžkou 2 kilometre.

Fascinujúca šou obsahovala prevratné techniky, ktoré sa ešte nikdy predtým nevyskúšali, použitím kombinácie 1 050 LED dronov, „koberca“ vodných plávajúcich ohňostrojov a akrobatických pyro lietadiel inšpirovaných prírodnými divmi Ras Al Khaimah - púšťou, morom a horami - a to všetko v choreografii na hudbu špeciálne skomponovanú pre túto slávnosť.

Slávnosti, ktoré spojili celú komunitu, prilákali viac ako 50 000 divákov, a hotely v emirátoch boli plne obsadené, čo z nich urobilo doteraz najnavštevovanejšie podujatie, ktoré ponúklo rôzne divácke zóny voľne dostupné pre verejnosť, rodinné aktivity, kamióny s občerstvením a živú zábavu. Ďalší návštevníci zažili oslavy na podujatí SoundFest, na ktoré bolo potrebné kúpiť vstupenky, a kde živé kapely z celého sveta zabávali davy ľudí počas prvých hodín roku 2024.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: Úrad pre rozvoj cestovného ruchu emirátu Ras Al Khaimah

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Nedeľa, 5. máj. 2024. Meniny má Lesana, Lesia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa