Cestovateľské tipy pre ženy

Ostrov lásky i ostrov plodnosti: Máme pre vás tipy na najromantickejšie miesta sveta

Vodný bungalov vo Francúzskej
2014-05-20 14:00:00

Drevený bungalov ukrytý v háji kokosových paliem, večere na pláži, raňajky na terase… Romantika, ktorú ponúkajú niektoré miesta planéty, je mnohokrát až gýčovitá. Poďte sa pozrieť na rebríček tých najromantickejších miest planéty - na ostrov srdca Tahiti, na romantickú Svätú Luciu, na ostrov plodnosti Cozumel a na ďalšie miesta zadané pre zamilovaných. viac »

Kam cez víkend? Módny palác ovládne susednú Viedeň

Módny palác vo Viedni,
2014-03-25 14:30:00

RAKÚSKO - V susednej Viedni sa od piatku, 28. do nedele, 30. marca uskutoční predajný veľtrh módy. Tzv. Módny palác prinesie v priestoroch viedenského Künstlerhausu novinky z dielní viac ako stovky návrhárov z domáceho Rakúska a zahraničia. viac »

Päť najlepších tipov pre „sólo“ cestovateľky

Thajsko
2014-03-18 10:00:00

Na dovolenku sa niekedy vyberieme ako rodina, niekedy ako partia priateľov či v rámci romantickej zaľúbenej dvojice. Niekedy si však cestovanie chceme užiť sami a nepotrebujeme nikoho, aby nám do toho „kecal“ a to sa týka nielen cestovateľov mužského, ale aj ženského pohlavia. A práve pre takéto prípady máme niekoľko tipov, ktoré by ženské sólo cestovateľky mali vidieť. viac »

Bangkok, Londýn, Marakéš. Sedem miest, kam ísť na veľmi výhodné nákupy

Marakéš a námestie Jemma
2014-02-25 15:00:00

Minúť za kabelku stovky eur? To môžete, ale prečo to robiť, keď existujú miesta, kde nakúpite lacno a pritom štýlovo? Zabudnite na veľké mená ako Dubaj alebo Moskva a na tie najvýhodnejšie nákupy vyrazte do exotiky. Čakajú vás farebné trhy Maroka, čínske obchodíky i indonézske butiky. viac »

Valentínsky špeciál: najromantickejšie miesta na svete

Benátky, Taliansko
2014-02-14 15:00:00

Ak aj nie ste fanúšikom toho, aby sa láska slávila len jeden deň v roku, môžete ju vašej milovanej osobe vyznať kedykoľvek. Vybrať sa pre to dá aj trošku okázalejší spôsob a vašu lásku vezmite na tie najromantickejšie miesta na svete. Už len vstup na ich pôdu vám pripomenie, aké je to dýchať atmosféru zamilovanosti a osviežiť si tak i váš vzťah. Kde by ste si teda mali naplánovať vašu najbližšiu dovolenku? viac »

Kam na dámsku jazdu? Na nákupy do najväčších obchodov sveta i za top wellnessom!

Počas januárového nákupného festivalu
2014-02-13 15:30:00

Bez partnera, bez detí, bez varenia, upratovania a starostí. Ideálne pri mori, s luxusným wellness programom, ľahkým cvičením, večerom pri bare a s kamarátkami. Tak si podľa prieskumu ženy predstavujú ideálnu dámsku jazdu. My pridávame ešte nákupy v najväčšom obchodnom dome planéty, putovanie za hrdinkami Sexu v meste a kurz, kde poradia, ako uloviť milionára. Ako by mala vyzerať dovolenka určená len pre ženy? viac »

Najkrajšie romantické prechádzky v Európe

Istanbul, Turecko
2014-02-09 12:00:00

Starý kontinent disponuje mnohými miestami označovanými prívlastkom romantické. V pomyslenom rebríčku síce vedú mestá ako Paríž či Benátky, ale poďme si pripomenúť ďalších päť miest, ktoré stoja za našu “romantickú” pozornosť, a to nielen na Valentína. viac »

Vyhnite sa trapasom v zahraničí: toto sú netradičné zvyky pri stolovaní!

ilustr. obr.
2014-01-11 14:00:00

Iný kraj, iný mrav, s tým nič nenarobíte. Zrejme už viete, že vaše oblečenie môže v rôznych krajinách vyvolať rôzne reakcie. Vedeli ste však, že aj pri stolovaní sa vaše bežné zvyky môžu dostať do konfrontácie s cudzokrajnou kultúrou a miestnou etiketou? viac »

Ako prežiť letiskovú kontrolu s vibrátorom

Pozor na vibrátor v
2014-01-02 10:00:00

Ak patríte k single dámam alebo si jednoducho rady okoreníte aj dovolenkové dobrodružstvá, určite ste už premýšľali, ako si do batožiny pribaliť svojho priateľa na baterky. Chápeme, že vibrátor je pre vás bomba, aby to však pracovníci letiskovej kontroly nezobrali doslova, ponúkame vám niekoľko užitočných tipov, ako sexuálneho pomocníka zbaliť. viac »

Najromantickejšie all-inclusive rezorty sveta

Pueblo Bonito Pacifica Resort,
2013-09-26 10:00:00

Lákajú vás luxusné rezorty s piatimi hviezdičkami, kde by ste mohli stráviť svoje medové týždne? Máme pre vás pár horúcich tipov. viac »


<< Predchádzajúci 1 2 3 4 5 Nasledujúci >>
Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa