Milujete letné party? Tak si naplánujte dovolenku na týchto miestach

2014-08-04 09:00:00 |   |    | 

Dobrá hudba, tanec smiech a zábava. To k letu akosi automaticky patrí a mnoho mladých ľudí sa začiatkom sezóny už teší na ďalšie skvelé party, ktoré zažijú. I dovolenku preto uspôsobujú týmto plánom a vyberajú si ju niekde, kde panuje rušný nočný život. Keby ste sa teda nevedeli rozhodnúť, toto sú tie najlepšie party miesta, kde sa môžete tento rok vybrať.



 

Ibiza, Španielsko

 

V tomto prípade ide už o naozaj kultovú záležitosť. Ten, kto miluje party život a ešte nebol na Ibize, by to mal čo najskôr napraviť. Skvelá diskotéka všade tam, kde sa obzriete a k tomu dídžeji s tými najzvučnejšími menami. Malou nevýhodou je, že kvôli sláve niektorých podnikov sa nie vždy dostanete na všetky miesta podľa náhodného výberu. Ak nekupujete last minute, objednajte si preto vstupenky ešte pred odletom. Výhodou Ibizy je aj cenová prijateľnosť a pre Slovákov aj jej blízkosť.

 

Saint Tropez, Francúzsko

 

Ako si užívať život, tak to vás naučia v Saint Tropez. Nádherné prímorské mesto má úžasnú atmosféru. Zatiaľ čo si cez deň môžete poleňošiť na pláži, večer sa môžete vybrať do niektorého z mnohých podnikov. Do Saint Tropez chodievajú radi turisti z celej Európy, takže sa môžete tešiť na naozaj zaujímavé zážitky a spoznávanie nových priateľov. Francúzske party kráľovstvo je známe aj dlhými zábavami, ktoré trvajú až do ôsmej hodiny rannej.

 

Zrće, Chorvátsko

 

Možno ste ani netušili, že takáto diskotéková oblasť sa nachádza aj v obľúbenom Chorvátsku. Nasmerovať si to musíte na ostrov Pag. Nachádzajú sa tam štyri veľké diskotékové kluby, vďaka ktorým sa táto časť Chorvátska premenila na jednu veľkú party. Viacero z nich sa nachádza priamo na pláži, čiže vám ponúknu nielen skvelé miesto na zábavu, ale aj jednu z najnezabudnuteľnejších diskoték. Veď zatancovať si priamo pri mori, to sa vám nenaskytne len tak hocikde.

 

Barcelona, Španielsko

 

Rušný nočný život a neustála chuť zabaviť sa. To sú tromfy Barcelony, ktorá k sebe pravidelne láka tisíce návštevníkov. Jej veľkou výhodou je, že si môžete vybrať presne takú party, aká vám je po chuti. Čiže sa môžete zabaviť na fantastickej diskotéke, ale aj zájsť do veľkého pubu na niekoľko drinkov a spoznať nových ľudí. Toto mesto nikdy nespí, takže dôvod na zábavu si nájdete kedykoľvek počas dňa.

Zakynthos, Grécko

 

Jeden z rušnejších gréckych ostrovov. Dokonca aj hotelieri sa prispôsobujú tomuto trendu a špecializujú sa práve na takúto klientelu. V ranných hodinách ponúkajú pokojnú oázu po náročnom večierku a spolu so zapadajúcim slnkom už začínajú rozohrievať vaše bunky na tanec a zábavu. Zároveň takto izolujú týchto hostí od ostatných dovolenkárov, aby tak nevznikali zbytočné sťažnosti z oboch strán. Na Zakynthose nájdete niekoľko skvelých klubov, no najlepšie sú menšie party na plážach, ktoré organizuje domáca mládež.

 

Haad Rin, Thajsko

 

Jeden deň v mesiaci patrí táto pláž všetkým ľuďom, ktorí milujú zábavu. I keď pôvodne mala oslava splnu a kolobehu lunárneho cyklu komornejšiu atmosféru, po príchode turistov do tejto časti Thajska nadobudla väčší charakter. Domáci chceli vyťažiť z ich jedinečnosti, ktorú inde s takouto frekvenciou nezažijete a tak sa slávne splnové party stali snom všetkých milovníkov zábavy. Party sa koná vždy deň pred alebo po splne mesiaca. Divoké večierky organizujú všetky bary na pláži. Jednou z nevýhod je veľké množstvo drog, ktoré sa tam v tom čase premelie a ktoré nevyhovuje tým ľuďom, ktorí sa tam prišli len zabaviť.

 

Copacabana, Brazília

 

V tohtoročnom futbalovom raji sa zábava nekončí ani po poslednom hvizde na Majstrovstvách sveta. Obrovská mestská pláž v Rio de Janeiro je roky známa skvelými diskotékami. Vždy po zotmení tam prichádzajú turisti, ale aj domáci obyvatelia a začína sa ich obľúbenejšia časť dňa. Voľná zábava a skvelá nálada je tak nákazlivá, že sa k nim budete musieť pripojiť aj vy. Na Copacabane sa dokonca niekedy organizujú aj veľké otvorené koncerty. Stačí si pozrieť program, ktorý sa plánuje na najbližšie mesiace a môžete sa vybrať na dovolenku aj do týchto končín sveta.

Zdroj/autor: topdreamer.com, David

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 30. apríl. 2024. Meniny má Anastázia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa