Najkrajší ostrov sveta z vtáčej perspektívy: Z videa talentovaného Slováka vám padne sánka

2021-04-15 07:00:00 |   |    | 

Mladý filmár Richard Raymann z projektu Zdronu má na konte ďalšie nádherné video. Spolu so známym youtuberom Gogom a kameramanom Alexom sa vybral na výlet do Škótska, aby tam nakrútil najväčšie krásy ostrova Isle Of Skye a Škótskej vysočiny. Z výsledku jeho práce vám padne sánka.



 

Škótsko je známe ako krajina nespútanej prírody. Jej stelesnením je Škótska vysočina ako aj ostrov Isle of Skye, ktorý je považovaný za najkrajší na svete. A práve tam sa vybral filmár Richard Raymann, aby dronom nakrútil svoje nové video.

Okrem úžasnej atmosféry nespútanej divočiny v ňom zachytil aj známe miesta - napríklad hrad Eilean, kde sa nakrúcal James Bond či viadukt Glenfinnan, ktorý ste mohli vidieť vo filmoch o Harrym Potterovi.

V skutočnosti však po ňom práve vtedy neprechádzal žiaden vlak, a tak dronista prvýkrát okrem autentických záberov využil aj trikové technológie – parnú lokomotívu a vozne do videa dodatočne v 3D vložilo špičkové CGI štúdio.

Museli sme totiž pokračovať ďalej v ceste a nemali sme na vlak šťastie,“ vysvetľuje Raymann. Novinkou je tiež hovorený komentár, to najdôležitejšie sa však nezmenilo – nádherné zábery, ktoré vás na pár minút prenesú do jedného z najkrajších kútov našej planéty.

Foto a video: Richard Raymann - www.facebook.com/zdronu, instagram: @zdronu, www.zdronu.sk

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa