Práca snov: Superbohatá rodina hľadá správcu ostrova na Bahamách, ponúka 100 tisíc a bonusy

2021-05-08 12:01:00 |   |    | 

Uplynulé obdobie cestovaniu vôbec neprialo a čo je ešte horšie, veľa ľudí prišlo v dôsledku pandemických opatrení o zamestnanie. Teraz sa im naskytá možnosť, ako si oboje bohato nahradiť. Hľadá sa totiž správca nádherného ostrova na Bahamách.



Istá americká rodina má opačný problém ako väčšina bežných ľudí. Má totiž tak veľký majetok, že sa oň bez pomoci nedokáže riadne starať. Rodičia a dve deti bývajú na Floride, kvôli pandémii Covid-19 však v ostatnom období trávia väčšinu času na svojom súkromnom ostrova na Bahamách.

Nehnuteľnosť na Floride tvoria tri domy s deviatimi kúpeľňami, na Bahamách sú zase štyri štvorizbové domy. Rodina už zamestnáva ľudí na starostlivosť o pozemky, záhrady a bazény, teraz však ešte hľadá skúsenú dvojicu, ktorá bude zodpovedná za všetky domy.

_______________________________________________________________________________________

Bahamské ostrovy: Raj s najčistejším morom na svete

_______________________________________________________________________________________

Medzi povinnosti nových zamestnancov bude patriť upratovanie, pranie a žehlenie. „Ak radi varíte, je to bonus,“ píše sa v inzeráte zverejnenom na Polo & Tweed. Okrem toho bude mať dvojica na starosti vozenie z letiska, vedenie akejsi súkromnej recepcie a starostlivosť o hostí. Práca je stanovená na deväť hodín denne päť dní v týždni.

Treba byť pripravení aj na cestovanie. Rodina chce mať dvojicu pri sebe, či už v dome na Floride alebo vo svojom bahamskom sídle, prípadne počas ciest po svete. Preto tiež vyžaduje príjemný vzhľad, dobré manažérske schopnosti a diskrétnosť.

Ďalších podmienok veľa nie je. Uchádzači o prácu prirodzene musia mať dobrú znalosť angličtiny, pracovné povolenie a platný vodičský preukaz. Odmenou za dobre vykonanú prácu im bude okolitý "raj na Zemi", (údajne) príjemní majitelia, ubytovanie zdarma, bezplatná zdravotná starostlivosť, služobné auto a 100 – 120 tisíc dolárov navrch. Pre ľudí, ktorí spĺňajú podmienky, to znie ako práca snov.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa