Hrôza na pláži: Medzi kúpajúcich sa dopadlo lietadlo z 2. svetovej vojny

2021-05-13 16:01:00 |   |    | 

Príjemná sobota pri mori sa pre množstvo ľudí zmenila na poriadnu drámu - len kúsok od nich totiž na vode núdzovo pristálo lietadlo z druhej svetovej vojny. Udalosť zachytili viacerí svedkovia na video.



Americký bombardér TBM Avenger prvýkrát vzlietol v roku 1941 a bol najväčším jednomotorovým lietadlom vo vojne. V sobotu 17. apríla sa mal stať hlavnou hviezdou leteckej show Cocoa Beach Air Show, takmer však došlo k nešťastiu. Lietadlu z dosiaľ nezistených príčin vypovedal motor a pilot bol nútený núdzovo pristáť na mori. Len vďaka jeho šikovnosti nedošlo k žiadnym zraneniam, vo vode aj na pláži bolo totiž v čase incidentu množstvo ľudí. Viacerým z nich sa podarilo udalosť zachytiť na videu.

Jednou z nich je aj Amber Othersen, ktorá prišla k moru spolu s rodinou. „Moja dcéra Kristan si chcela urobiť tehotenské fotografie na pláži. Boli sme tam asi 10 minút a moja 14-ročná Miya bola vo vode, keď ukázala na lietadlo, ktoré letelo smerom k nám veľmi nízko. Všade boli ľudia,“ povedala Amber. „Predpokladala som, že bude nasledovať nejaký trik, ale potom vletelo do vody. Bolo to veľmi traumatizujúce, bála som sa, že niekto bude pod lietadlom.“ Podľa správ z Floridy však našťastie nebol pri incidente nikto zranený. „Pilot minul množstvo ľudí, urobil naozaj výbornú prácu,“ uzavrel Amberin manžel Brian.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Foto a
Video: YouTube

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa