Trápny incident v hoteli: Z muža s nožom sa vykľul kúzelník

2024-02-16 16:00:00 |   |    | 

Niekoľko policajtov minulý víkend vyrazilo do veľkého hotela v Enderby v strednom Anglicku kvôli tiesňovému volaniu, že sa po hoteli pohybuje muž s dlhým nožom. V hotelovej hale blízko výťahov ale policajti našli fanúšika príbehov o čarodejníkovi Harrym Potterovi, ktorý mal v ruke kúzelnícky prútik. Spravodajský server BBC News pripomenul aj ďalšie kuriózne zásahy bezpečnostných zložiek, keď veci neboli také, ako sa spočiatku javili.



O zásahu v Enderby informovala na facebooku aj samotná polícia s dodatkom, že na mieste "nebola ani stopa po Voldemortovi", čo je hlavná záporná postava z kníh britskej autorky Joanne Rowlingovej. V záhrade v centre neďalekého Leicesteru sa konajú čajové večierky v štýle Harryho Pottera, spomenul možné vysvetlenie denník The Guardian.

Už vlani v decembri vyšlo šesť hasičských vozidiel k domnelému požiaru historickej oceľovej veže v meste Blackpool na západe Anglicka. Nad vežu priletel aj vrtuľník hasičov, jeho posádka ale konštatovala, že na veži nehorí, ale vo svetle sa pri pohľade zvonku blýskala sýto oranžová dekoračná sieťovina.

V januári 2021 muž na prechádzke so psom v bahnitom teréne objavil niečo, čo podľa neho vyzeralo ako ľudská noha trčiaca z bahna. Privolaný forenzný tím zistil, že to bol len podozrivo vyzerajúci nahnitý zemiak, vedľa ktorého rástla huba. Polícia napriek tomu volajúcemu poďakovala za bdelosť.

Majitelia psov na prechádzke v St Leonards-on-Sea zalarmovali políciu aj vlani v septembri, keď z ulice videli temnú kaviareň, kde na zemi ležali ľudia, ktorí sa nehýbali. Okolo horeli sviečky a medzi telami prechádzala jediná osoba. To, čo na prvý pohľad vyzeralo ako hromadná rituálna vražda, bola v skutočnosti hodina jogy.

Obyvatelia predmestia Manchestru boli pred dvoma rokmi presvedčení, že niekde v okolí musel utiecť tiger a teraz sa vyhrieva na záhrade ich suseda. Polícia zviera obkľúčila, pomenovala ho Tony a verejnosť uistila, že to bola plyšová hračka.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: ČTK

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Pondelok, 29. apríl. 2024. Meniny má Leo, Lea.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa