Kam za najkrajšími ženami na pláži? Rebríček vedie Bondi Beach alebo thajský Phi Phi

2013-06-25 12:10:00 |   |    | 

Slnečné okuliare sú nutným spoločníkom pre pobyt na jednej z nasledujúcich pláží. Bez nich vám totiž oči vypadnú z jamiek - na týchto plážach sa schádzajú krásavice snáď z celého sveta - stretnete tu exotické mulatky i vnadné blondínky. Prečítajte si prehľad sexy pláží, kde v letnej horúčave rozhodne nezaspíte!



To, čo z „obyčajnej“ pláže urobí prírodný skvost, sú ženy, ktoré sa po horúcom piesku prechádzajú. Niektoré pláže sú opálenými kráskami doslova obsypané - poznáte ich?

 

Bondi Beach - vysoká koncentrácia sexappealu

Nádherné ženy v bikinách sa prechádzajú trebárs po austrálskej Bondi Beach, jednej z najkrajších pláží sveta. Svoju slávu dosiahla okrem iného práve preto, že biely piesok nie je zďaleka to jediné, čo tu väčšina cudzincov obdivuje. Ide o najobľúbenejšiu pláž v Sydney, takže prílišného súkromia sa tu nedočkáte - percento okoloidúcich krások sa samozrejme prudko zvyšuje.

Úplne iné dobrodružstvá vás čakajú v exotickom Thajsku. Z hľadiska koncentrácie sexy dievčat sa často spomína pláž na ostrove Phi Phi - tá, kde sa točil slávny film „Pláž“ s Leonardom DiCapriom. A práve sem mieria tisíce fanúšičiek tohto hollywoodskeho herca. Okolitý prales hučí stovkami cudzokrajných zvukov, more obmýva biele brehy a vy môžete zo súkromného bungalovu podnikať odvážne lovecké výpravy.

 

„Hore bez“ v Barcelone: do očí sa mi pozeraj!

Zatiaľ čo v Thajsku by sa mohla slečna bez horného dielu plaviek dostať i do väzenia, na plážach Barcelony v Španielsku si vyslúžite maximálne pochvalné pískanie. Opaľovanie „hore bez“ je pre Španielsko príznačné a na plážach okolo Barcelony (napr. Barcelonetta) sa to krásnymi dievčatami s minimalistickým vzťahom k oblečeniu doslova hemží. Dajte si však pozor na prípadnú konverzáciu - pozerať sa tu dáme do očí je výkon hodný terminátora.

 

Brazílska Ipanema: tam, kde vynašli tangá

Len pre silné povahy sú zas brazílske pláže. Slávnej Copacabane šliape na päty pokojnejšia pláž Ipanema - na oboch plážach nie je núdza o nevinné vodné šantenie kočiek v bikinách, opaľujúce sa modelky v posledných hitoch plavkovej sezóny a hlavne - o tangá. Práve tento typ plaviek má svoj pôvod na Ipaneme - nie náhodou znamená meno Ipanema „Nebezpečná pláž“.

O nič bezpečnejšie to však nevyzerá ani na floridskej South Beach v Miami. Pláž, kde sa ročne nafotia milióny módnych fotiek, je domácim ihriskom tisícok modeliek, ktoré práve v Miami pracujú. Po plážach sa tu prechádzajú celebrity, nakrúcajú sa tu filmy i reklamy a žije to tu celú noc. Dovolenka na South Beach patrí k tomu najlepšiemu, čo môžete svojim očiam dopriať.

 

Len pre dospelých: strediská pre neviazané dobrodružstvo

Pokiaľ vám očné kochanie nestačí, zauvažujte o niektorom z takzvaných „dospeláckych“ stredísk. Nájdete ich trebárs na Jamajke, v Mexiku, v Dominikánskej republike alebo na Kanárskych ostrovoch. O čo ide? V týchto strediskách sa obvykle chodí bez oblečenia, sú tu k dispozícii najrôznejšie druhy služieb ako erotické masáže a čo je najdôležitejšie - väčšina ľudí sem chodí s jediným zámerom - užiť si!

 

Reklamný odkaz

Tipy na zájazdy na najviac sexy pláže

Cestovná kancelária ESO travel, špecialista na Áziu, Severnú, Južnú a strednú Ameriku, Tichomorie a Afriku, vyberá z ponuky pobytových zájazdov:

 

  • Florida - Miami: Vydajte sa do modelkami obsypaného Miami, kde sa na oblečenie nehľadí a kde to žije až do noci! Vyskúšajte si divoký životný štýl hollywoodskych hviezd!
  • Thajsko - Phi Phi: Choďte objaviť prírodné krásy ostrova Phi Phi, poklad v azúrovom mori, kde sa po filmových plážach prechádzajú najkrajšie dievčatá z celého Thajska!
  • Brazília - Rio de Janeiro: Kam inam ísť za krásnymi ženami než do erotikou pulzujúceho Ria de Janeira? Preskúmajte pláže, kde vznikli plavky „tangá“ a kde sa opaľujú exotické Brazílčanky!

 

Zdroj/autor: Viola Kratochvílová, ESO travel, reklamný článok, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
2.0/5 (12 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 29. apríl. 2024. Meniny má Leo, Lea.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa