Pikantné tajomstvá iba pre dospelých: Letušky prezradili, ako trávia dlhé chvíle vo vzduchu

2021-01-31 12:01:00 |   |    | 

Presun lietadlom si bez sympatických letušiek ani nevieme predstaviť - vítajú nás pri vstupe, pomáhajú s usadením či s batožinou a vo vzduchu majú na starosti našu bezpečnosť a pohodlie. Ako však vyšlo najavo, niektoré letušky toho stíhajú omnoho viac.



Koncom minulého roka svet šokovalo odhalenie jednej z letušiek spoločnosti British Airways, ktorá pasažierom počas letov ponúka sex za peniaze. Žena, vystupujúca pod menom AirHostess71, má na sociálnych sieťach tisícky sledovateľov, ktorých občas obšťastňuje svojimi dráždivými fotografiami v letuškovskej uniforme. A oveľa viac rozkoše sľubuje vo vzduchu.

Don't Worry..

Uverejnil používateľ AirHostess71 Utorok 1. decembra 2020

 

Ak niekedy zatúžite po zábave pre dospelých na palube, stačí mi dať obnos peňazí a zariadim, aby ste si užili úplne nové potešenia podľa vášho výberu,“ znie voľný preklad jedného z lákavých pozvaní letušky. Ako zálohu požaduje 66 dolárov, ostatné ceny však na internete nezverejnila. Jeden z recenzentov ale napísal, že s kráskou strávil tri hodiny a platil 300 libier. Podľa portálu The Sun letuška predáva aj svoju spodnú bielizeň - kus za 33 dolárov. Samu seba AirHostess 71 opisuje ako „síce na úrovni, ale veľmi hriešnu letušku, ktorá plní fetiše, túžby a potreby.

Uverejnil používateľ AirHostess71 Štvrtok 26. decembra 2019

 

Zďaleka však nie je prvá a zrejme ani jediná. Už v októbri 2015 sa písalo o letuške nemenových aeroliniek z Blízkeho východu, ktorá si poskytovaním sexuálnych služieb na palube privyrobila viac ako milión dolárov. Saudskoarabské médiá vtedy informovali, že napríklad za pohlavný styk na toalete jej jeden zo zákazníkov zaplatil 2000 dolárov. V októbri 2017 zas americký New York Post citoval britskú letušku, ktorá potvrdila, že dve jej kolegyne si tiež privyrábajú ako prostitútky.

Škandál však občas vyvolávajú aj telesné radovánky bez finančnej odmeny. V roku 2016 napríklad pasažierov lietadla svetelný signál upozornil, aby si zapli bezpečnostný pás. Nejednalo sa však o turbulencie, aspoň nie doslovne. V skutočnosti si to totiž len letuška rozdávala s pilotom. Podľa zverejnených informácií to nebolo nič neobvyklé a táto 46-ročná matka štyroch detí si takto krátila pracovnú dobu pomerne často. Dokonca si svoje dobrodružstvá zaznamenávala do digitálneho denníka. Až do chvíle, kým nepadol do rúk jej manželovi – mimochodom tiež pilotovi.

Ťažko overiť hodnovernosť všetkých tvrdení, na internete sa však vášnivým (a bezplatným) sexom s letuškou chvália viacerí muži. Jeden z respondentov prieskumu pre saucydates.com vyhlásil, že raz začul, ako sa letuška sťažuje kamarátke, že sa rozišla s priateľom a už dlho nemala sex. A tak využil šancu a obšťastnil ju na toalete. Diskutéri na stránke TripAdvisor zase tvrdia, že letušky často trávia čas hodnotením výzoru pasažierov. Ak vás nazvú „Bob“, znamená to, že ste si v rebríčku vyslúžili prvé miesto. No či vám to prinesie aj nejaké výhody, to už zrejme zostane „medzi nebom a zemou“.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Getty Images

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 28. apríl. 2024. Meniny má Jarmila.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa