Liptov: veľkonočná lyžovačka o 40 percent lacnejšia!

2013-03-28 10:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Na veľkonočnú lyžovačku sa na Liptov chystajú najmä Slováci a Česi, podľa oblastnej organizácie cestovného ruchu im patria až tri štvrtiny rezervácií, zvyšok dovolenkárov príde prevažne z Poľska a rusky hovoriacich krajín.



Liptáci lákajú turistov na jarné zľavy, zabíjačku, koncert či tradičné slalomové preteky. Ceny ubytovania klesli v porovnaní s hlavnou sezónou až o 40 percent, lacnejšie sú aj skipasy a akvaparky.

Od 18. marca sa v stredisku Malinô Brdo lyžujú deti za symbolických päť eur a dospelí za 10 eur. V stredisku Jasná Nízke Tatry chystajú zníženie cien skipasov od apríla. Lyžiari tam stále majú k dispozícii 45 kilometrov kvalitne upravených tratí na oboch stranách Chopka a počas Veľkej noci ich čaká bohatý sprievodný program.

Na posledný nával lyžiarov sú pripravení aj v menších strediskách, ktoré však budú otvorené už len počas víkendov. Ak nepríde k výraznému otepleniu, v Skicentre Javorovica v Liptovskom Jáne a v areáli Žiarce Pavčina Lehota by sa chceli so sezónou rozlúčiť veľkonočnou lyžovačkou.

Zľavy vo forme akciových balíkov ponúkajú turistom aj hotelieri. Okrem nižších cien za ubytovanie, zľavovej karty Liptov Region Card a wellness služieb, lákajú aj na šibačku, miestne zvyky a ľudovú hudbu.

 

Zdroj/autor: sita, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 10. máj. 2024. Meniny má Viktória.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa