Slovensko: Dovolenková destinácia nekonečných možností

2015-07-09 08:00:00 |   |    | 

Slováci zisťujú, že za skvelým relaxom a za množstvom zážitkov nemusia cestovať len do zahraničia. Podľa minuloročného prieskumu agentúry GfK vyše tretiny Slovákov dovolenkovalo na Slovensku.



 

Nádherné hory a príroda...

 

... sú jedným z našich najkrajších pokladov. Prekrásne chodníky a panorámy nájdeme okrem Vysokých Tatier aj na celom území Slovenska, hlavne v národných parkoch. V Slovenskom krase je napríklad jeden z najrozsiahlejších krasových útvarov v Európe, zdobí ho viac ako tisíc jaskýň a priepastí.

Na horách si však treba dať pozor nielen na krásny výhľad. Zranenia v ťažkom teréne či precenenie vlastných schopností na horskej turistike nie sú nič príjemné a ešte nepríjemnejšie sú účty za zásah Horskej záchrannej služby. Podľa zákona si musí každá dospelá osoba platiť tento zásah z vlastného vrecka. S horským poistením nečakané výdavky za vás uhradí Union poisťovňa, ktorá preplatí náklady na technickú časť zásahu až do výšky 20 000 EUR, a to už od 0,50 EUR na deň.

 

Svetoznáme kúpele a akvaparky plné atrakcií...

 

... sú skvelým miestom na oddych po krásnej túre po horách. Na celom území Slovenska nájdeme vyše 120 termálnych prameňov. Ich liečivé účinky sú známe už niekoľko storočí a mestá ako Piešťany, Trenčianske Teplice alebo Bardejov navštevujú turisti z celého sveta.

Aby ste si v nich naozaj oddýchli, potrebujete vypustiť všetky starosti. S cestovným poistením do kúpeľov „Relax“ sa Union poisťovňa postará o poistenie batožiny, úrazové poistenie a o poistenie zodpovednosti za škodu. Vám už zostáva iba starať sa o seba.

 

Nezabúdajte ani na svoj domov

 

Z dovolenky sa potrebujete niekam vrátiť, a preto cestovné poistenie od Union poisťovne zahŕňa tiež dovolenkové poistenie domácnosti. Vaše výdavky zaplatíme pri živelných udalostiach, v prípade vytopenia alebo vlámania počas vášho pobytu na dovolenke.

 

Viac informácií o  cestovnom poistení nájdete na www.union.sk alebo dostanete na telefónnom čísle 0850 111 211.

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: union

Hodnotenie článku:
1.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 28. apríl. 2024. Meniny má Jarmila.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa