Ryanair opäť za skvelé ceny. Oslavuje narodeniny a pripravil úžasné akciové letenky

2015-07-08 10:00:05 |   |    | 

Polemika okolo kvality a služieb Ryanairu je pravidelne prediskutovávaná na rôznych fórach, no uprieť mu nemôžeme, že keď príde čas na zľavy, všetci poctivo sledujeme jeho stránky. Taký čas opäť nastal, pretože spoločnosť oslavuje narodeniny a prišla s miliónom akciových leteniek od 19,85€.



 

Narodeninová ponuka

 

Ponuka, ktorá sa neodmieta je spojená s veľkými oslavami 30. narodenín tejto spoločnosti. Presne pred 30 rokmi totiž odštartovalo ich prvé lietadlo. V roku 1985, presne 8. júla, odštartovalo lietadlo z Waterfordu do Gatwicku.

Odvtedy sa spoločnosť rozrastá a každým rokom naberá viac a viac cestujúcich. Za toto obdobie sa im podarilo spojiť 30 krajín, vytvoriť viac ako 1600 trás, zamestnať 9500 ľudí a spolu previesť až 750 miliónov cestujúcich.

 

Letenky

 

Vráťme sa k tomu podstatnému. Pri tejto príležitosti máte možnosť si zakúpiť akciové letenky v celej sieti, ktorú spoločnosť poskytuje. Letieť môžete od septembra až do konca januára za cenu začínajúcu na 19,85€. Zakúpiť sa dajú od dnes do nedeľnej polnoci. Takže ak plánujete cestu do niektorých oblastí, kam Ryanair lieta priamo zo Slovenska, máte skvelú príležitosť ušetriť na letenkách a peniaze minúť na veciach, ktoré majú pre vás hodnotu.

 

Autor: SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
2.5/5 (8 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 15. máj. 2024. Meniny má Žofia, Sofia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa