Dobro došli: Zažite rovnakú dovolenku ako hviezdy filmu Šťastný nový rok 2

2022-06-04 09:00:00 |   |    | 

Azúrovo modré Jadranské more, úzke uličky malebných prímorských mestečiek a slnečné lúče presvitajúce cez konáre obsypané olivami v olivových hájoch. K tomu kulinárske špeciality ochutené miestnou hľuzovkou a pohár dobrého vína. Krásy Istrie môžete teraz spoznávať aj štýlovo, keď sa vydáte po stopách filmových miest z kinohitu Šťastný nový rok 2. Aj vy sa budete cítiť ako hviezdy tohto filmu, plného tepla, leta, dobrodružstva a zábavy, keď sa ubytujete na mieste, kde sa film vlani v máji nakrúcal.



 

Kto by nechcel zažiť dovolenku ako štyri kamarátky z filmu a ich rodiny? Vďaka Veronike, ktorú hrá Gabriela Marcinková, a jej pracovnej ponuke, sa do Chorvátska presunú aj kamarátky – Táňa Pauhofová, Antónia Lišková a Zuzana Norisová. Dobrodružstvo, napätie a drámu zažívajú vo filme aj Ján Koleník, Tomáš Maštalír či hviezdy ako Emília Vášaryová, Jiří Bartoška, Marek Majeský či Dagmar Havlová, Jozef Vajda a Marek Vašut. Luxusná súkromná vila s výhľadom na more, vyhrievaný bazén a pohár vína s rodinou či priateľmi na vlastnej terase. To všetko si môžete počas nadchádzajúcej sezóny vychutnať v Chorvátsku aj vy.

Elegantne zariadené súkromné vily Kempinski sú súčasťou rezortu Kempinski Adriatic v chorvátskej Savudriji. Tento typ ubytovania na súkromí a pritom s možnosťou využiť všetky služby 5-hviezdičkového hotela, je skvelou voľbou pre najnáročnejších cestovateľov, ktorí vyhľadávajú pohodlie a dokonalý relax. Každá vila má päť spální, tri kúpeľne, plne vybavenú kuchyňu a priestranné spoločné priestory obývačky, z ktorej môžete vyjsť na terasu a užívať si slnečné lúče pri vlastnom bazéne. Zo starostlivo upravenej záhrady sa môžete pozerať na pobrežné mestečká Portorož a Piran.

Nakrúcanie filmu na pobreží Jadranského mora trvalo päť týždňov. „Počas nakrúcania bolo prítomných sto členov štábu. Spolupráca s nimi bola veľmi príjemná a nemali žiadne špeciálne požiadavky,“ prezradil Željko Stašević, generálny manažér Kempinski Hotel Adriatic.  „Na film sme sa veľmi tešili, pretože okrem toho, že sa odohráva na viacerých miestach z nášho hotelového komplexu, ako sú súkromné vily, reštaurácie, záhrady a hotelové lobby, zahralo si v ňom aj niekoľko našich zamestnancov.

Nezabudnuteľné zážitky si môžete odniesť z vonkajšej plochy nazvanej súkromný VIP hill, ktorá sa nachádza priamo nad plážou patriacou k hotelu – áno presne tá, na ktorej pri záverečnej scéne svadobčania zatancujú indický tanec v štýle Bollywoodu. Vy si môžete v tejto zelenej záhrade s výhľadom na more zorganizovať svadobný obrad, oslavu narodenín alebo akúkoľvek súkromnú párty.

Vily Kempinski sú naozaj priestranné, majú rozlohu 826 m2 na troch podlažiach. Na prvom podlaží sú spálne s výhľadom na more. Na prízemí sa nachádza presvetlená obývačka s oknami siahajúcimi od podlahy až po strop. V zázemí je okrem vlastnej súkromnej sauny aj vínna pivnica, spoločenská miestnosť na hry a premietanie a tiež ďalšie dve spálne a kúpeľne. Každá vila má výťah a parkovanie pre dve autá.

Chorvátska Savudrija je ideálnym východiskovým bodom na návštevu inšpiratívnych a zážitkami nabitých miest. Tie ponúkajú nielen športové aktivity, ako sú elektrické bicykle alebo golf, ale aj degustácie vín a olivového oleja či dokonca vyhľadávanie hľuzoviek. Prvé 18-jamkové golfové ihrisko na Istrii je v blízkosti Umagu a len na krok od Kempinski Hotela Adriatic. Výhodou Istrie je nepochybne jej poloha, keďže je to najbližšie more k Slovensku, ale tiež jej vzdialenosť, ktorú autom prekonáte za približne 5 hodín. A viete, čo je považované za istrijské zlato? Je to celosvetovo známy a oceňovaný olivový olej, ktorý tu môžete ochutnať. Že stojí za to, potvrdzujú každoročne odborníci. Ten, ktorý vám zachutí najviac, si môžete odniesť domov ako spomienku na slnečné dni na Istrii.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Utorok, 30. apríl. 2024. Meniny má Anastázia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa