More a hory už zrejme nestačia: Slovinsko tento rok láka aj sexturistov

2020-01-21 08:00:00 |   |    | 

Slovinsko je nádherná krajina, v porovnaní so svojimi susedmi však v turistickej návštevnosti ťahá za kratší koniec. Možno sa to však zmení, v mestečku Sežana neďaleko Terstu totiž otvorili nevestinec so silikónovými prostitútkami. A o zákazníkov vraj núdzu nemá!



 

Mestečko Sežana leží na juhozápade Slovinska neďaleko hranice s Talianskom. Hoci má len necelých 6000 obyvateľov, sídli tu viacero väčších firiem a významným zdrojom príjmov je aj turizmus. Sežanu totiž od Terstu a Jadranského mora delí len 15 kilometrov a blízko je to aj k jaskyniam Postojna (32 km), Škocjan (50 km) a Vilenica (6 km) či k dedine Lipica (6 km), ktorú po celom svete preslávil chov vzácnych koní. Teraz si Sežana na svoj zoznam pripíše ďalšiu turistickú atrakciu, no z celkom z iného súdka.

Slovinské mesto sa totiž zaradilo k Barcelone či Prahe a v polovici januára tam otvorili nevestinec so silikónovými prostitútkami. Zatiaľ sú v ponuke tri „fešandy“ – Gloria, Viktoria a Ema, čoskoro sa k nim má pripojiť aj chlapec, ktorý poteší homosexuálnych klientov. Bábiky sú robotické a reagujú na podnety. Hovoria frázy, dokážu hýbať časťami tela a ich „pokožka“ je na dotyk teplá. Zákazníci si s nimi môžu robiť v podstate čokoľvek, podmienkou je však použite prezervatívu. Po každom použití sa navyše bábika vždy vydezinfikuje pomocou špeciálnych čistiacich prostriedkov. Za pol hodinku slasti si zaplatíte 60 eur, hodina stojí rovnú stovku a dve hodiny 120 eur.

Nie tak dávno fungoval nevestinec s podobnými „dievčatami“ aj v talianskom Turíne. Napriek obrovskému záujmu však z dôvodu porušovania miestnych zákonov vydržal len deväť dní. Prevádzkovatelia podniku v Slovinsku by radi sklamanú klientelu privítali u seba. Ich zákonodarcovia s takýmto biznisom problém nemajú a výhodou je aj to, že zákazníci nemusia poskytnúť žiadne osobné údaje, keďže nebudú v nevestinci tráviť noc. Nutná je však telefonická alebo e-mailová rezervácia vopred.

Doll House Slovenia už v priebehu pár dní zaujal nielen domácich či Talianov, ale informujú o ňom aj v susednom Chorvátsku. Predovšetkým z Istrie je to totiž do Sežany len na skok. Z obľúbených letovísk Opatija či Umag vám cesta autom potrvá niečo vyše hodinky. A to je zrejme dosť veľké lákadlo pre všetkých dovolenkárov, ktorí sú sami, alebo chcú vystúpiť zo stereotypu a prežiť niečo nové. Bez toho, aby sa museli komukoľvek spovedať...

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Doll House Slovenia

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa