Brutálna pokuta v obľúbenom letovisku Slovákov: Pár minút vášne a môžete si brať úver!

2020-08-24 00:00:00 |   |    | 

Leto je obdobie, ktoré si chcú všetci čo najviac užiť. Dokonalý relax, spoznávanie zaujímavých miest, skvelé jedlo a v neposlednom rade aj telesné radovánky – to je to správne korenie každej dovolenky. Vášeň však patrí za zavreté dvere a nie na verejnosť, ba ani do auta. Svoje o tom vie dvojica, ktorá si na pokutu za pár minút vášne môže vziať úver.



Letovisko Lignano Sabbiadoro patrí spolu so susedným Bibione či neďalekým Lido di Jesolo k najobľúbenejším dovolenkovým destináciám v Taliansku. Práve tam sa nedávno dvaja päťdesiatnici oddávali sexu v aute. Hoci bolo odparkované medzi smetiakmi, počas rutinnej kontroly ich v tom najlepšom prichytil miestny policajt. Milenci spočiatku dokonca vôbec nereagovali na jeho výzvy a bez hanby (a bez slova) ďalej pracovali na svojom orgazme až do príchodu ďalšej hliadky. Tá s vášnivými milencami rozhodne nemala zľutovanie – každému z nich naparila pokutu 10 tisíc eur!

Sex na verejnosti môže byť posudzovaný ako priestupok proti verejnému poriadku a na Slovensku zaň hrozí pokuta do výšky 33 eur. V Taliansku je však za rovnaký prečin len dolná hranica vo výške 5000 eur a vyšplhať sa môže až na 30 tisíc! Alternatívou je však aj trestný čin výtržníctva - na Slovensku páchateľom v takom prípade hrozí trest odňatia slobody na tri roky, v Taliansku vám môžu napariť ešte o 12 mesiacov viac. Podľa miestnych médií väzenie hrozí milencom najmä vtedy, keď sa sexu oddávajú na miestach bežne prístupných maloletým.

Bohužiaľ ani takého prípady nie sú v Taliansku až tak výnimočné. Koncom júla sa napríklad istý Neapolčan a jeho partnerka z Ravenny oddávali sexu priamo na nudapláži a navyše popoludní, keď boli v okolí ďalší ľudia. Dvojica nakoniec vyviazla s rovnakým trestom ako päťdesiatnici z Lignana - musela zaplatiť spolu 20 tisíc eur. Pri pomyslení na túto sumu budú snáď nabudúce "volaniu prírody" odolávať až do príchodu domov.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Getty Images

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 3. máj. 2024. Meniny má Galina.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa