NA KOLESÁCH Do Wolfsthalu a Hainburgu je lacnejšie

2010-08-02 11:30:00 |   |    | 

SLOVENSKO/ RAKÚSKO - Bratislavu s rakúskym Wolfsthalom a Hainburgom spája autobusová linka, ktorá pokračuje na viedenské letisko Schwechat a konečnú zastávku má vo Viedni. Denne na linke premáva 19 spojov v každom smere.



Cestovanie medzi Bratislavou a rakúskym Wolfsthalom či Hainburgom je od 1. augusta lacnejšie.

„K zníženiu cestovného sme pristúpili práve preto, aby sme ešte viac podporili rozvoj vzťahov v cezhraničnom regióne,“ povedal generálny riaditeľ Slovak Lines (SL) Peter Sádovský.

Nové ceny lístkov podľa SL pozitívne ovplyvnia mobilitu všetkých obyvateľov regiónu a môžu byť pozitívnym signálom aj pre príležitostných návštevníkov.

Znížené cestovné je pripravené pre všetky vekové kategórie, aj pre pravidelných cestujúcich.

 

  • Obyčajný obojsmerný cestovný lístok do Wolfsthalu bude po novom stáť 1,50 eur a do Hainburgu 2 eurá.
  • Deti od 4. rokov až mládež do 25 rokov bude platiť len 50 percent z ceny obyčajného cestovného a pre deti do 3. rokov sú lístky ešte lacnejšie.

 

Lístky na autobusy je možné zakúpiť v predpredaji, cez internetový online predaj a tiež priamo u vodiča.


Bratislavu s rakúskym Wolfsthalom a Hainburgom spája autobusová linka, ktorá pokračuje na viedenské letisko Schwechat a konečnú zastávku má vo Viedni. Denne na linke premáva 19 spojov v každom smere. Prvý spoj z Bratislavy z autobusovej stanice Mlynské Nivy odchádza ráno o pol šiestej a posledný autobus odchádza z bratislavskej autobusovej stanice o 20:00 hod. Podľa SL sú autobusy moderné, pohodlné, bezpečné a klimatizované a vodiči patria k tým najskúsenejším. Do Hainburgu a Wolfshalu premáva aj pravidlená linka MHD č.901. 

Ďalšie informácie o autobusovom spojení  na www.slovaklines.sk, na Autobusovej stanici Mlynské Nivy alebo v Kontaktnom centre Slovak Lines na telefónnom čísle 18 211 denne od 6:30 do 18:30 hod.

 

Zdroj/autor: slovakline,sita-pr,drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 3. máj. 2024. Meniny má Galina.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa