Sexica zverejnila FOTO z dovolenky: Mama jej to poriadne natrela a zabáva celý internet

2019-10-07 12:00:00 |   |    | 

V súčasnom svete sociálnych sietí sa zdá, že vidieť niečo neobvyklé, navštíviť zaujímavé miesto alebo sa len tak radovať z maličkostí je len polovicou zážitku. Tou druhou je podeliť sa o to s celým svetom. Inak tomu nebolo ani v prípade mladej Alexy, ktorá dovolenkovala v Španielsku. Neprirodzené pózy na zverejnených fotografiách inšpirovali jej matku k tej najzábavnejšej reakcii.



 

20-ročná Angličanka Alexa Stark dovolenkovala minulý rok s kamarátkami v španielskej Murcii vo vile maminej kamarátky. Svoje prázdniny samozrejme dokumentovala aj na sociálnej sieti, kde zverejnila fotky pri bazéne či pod palmami.

Tie neunikli pozornosti Alexiinej mame, ktorá prišla s diabolským nápadom. Pred pár týždňami sa s priateľkami vydala do rovnakej vily a spolu sa vyfotili v podobne neprirodzených pózach na rovnakých miestach ako jej dcéra.

Keď si to všimla mladá študentka z Newcastlu, zverejnila obe fotografie z každého miesta na Twitteri. Zábavné porovnanie užívateľov a užívateľky sociálnej siete úplne uchvátilo. „Najlepšie, čo som kedy videla“, píše jedna z nich.

Väčšina sa ale zabáva predstavou, ako by asi vyzerali ich fotografie, keby sa do nich pustili rodičia. A tým starším zas zostáva len konštatovať, že toto je zrejme jediný spôsob, ako sa s umelým svetom mladšej generácie s nadhľadom vyrovnať.

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Twitter/@alexastarkk

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 6. máj. 2024. Meniny má Hermína.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa