Šokujúci rozhovor: Šéf Ryanairu chcel spoplatniť aj základnú ľudskú potrebu!

2022-03-24 12:30:00 |   |    | 

Írska letecká spoločnosť Ryanair je známa svojou originálnou obchodnou politikou – letenky síce predáva za nízke ceny, množstvo inde bežných služieb si však treba priplatiť. Nedávno sa na sociálnej sieti TikTok dokonca objavil rozhovor, v ktorom Michael O´Leary šokoval vyhlásením, že sa mu nepáčia ani toalety zadarmo.



 

Rozhovor bol pre televíziu RTÉ One síce nakrútený už v roku 2012, teraz sa však objavil na sociálnej sieti TikTok, kde má už niekoľko miliónov zhliadnutí. Michael O´Leary sa v ňom totiž vyjadril k niekoľkým kontroverzným témam. Na otázku, či chcel skutočne spoplatniť aj použitie toalety v lietadlách, šéf Ryanairu odpovedal: „Áno, ale nie preto, že chcem peniaze – tie by sme dali na charitu. Chcem sa zbaviť dvoch toaliet v zadnej časti lietadiel, aby sme mohli pridať ďalších šesť sedadiel. A s nimi viem znížiť cenu za let o ďalších 5 percent.

O´Leary otvorene odpovedal aj na otázku, či chce skutočne nechať ľudí cestovať po stojačky. „Je to dosť komické, ale chceli sme odstrániť posledných desať radov sedadiel. Mali by sme kabínu na státie a kabínu na sedenie. Sedadlá by boli za 25 eur a státie za euro. Garantujem vám, že by sme kabínu na státie zaplnili ako prvú.

História ukázala, že O´Leary napokon tieto nápady nepresadil, mnohí užívatelia TicTocu im však fandia. „Vždy by som si vybral státie, ak by bol lístok za euro,“ napísal jeden a ďalší dodal: „Netušil som, že sa dá ísť s cenami ešte nižšie.“ Ozvali sa však aj kritické hlasy: „Radšej by som minul o 200 percent viac a využil iné aerolinky ako Ryanair“.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa