Kolosálny trapas: Lietadlo sa muselo vrátiť kvôli prdeniu pasažiera

2024-01-27 14:00:00 |   |    | 

Bizarný incident sa odohral na palube lietadla American Airlines Phoenixu do Austinu, ktoré sa muselo ešte počas rolovania vrátiť k odletovej bráne. Jeden z pasažierov totiž nadmerne vypúšťal plyny a vyvolával konflikty!



O nepríjemný zážitok sa podelil istý užívateľ Redditu. „Ešte skôr, než väčšina ľudí nastúpila, som si všimol muža, ktorý bol z niečoho evidentne rozladený. Možno mal opicu, ťažký deň, to neviem, ale hneď ako si sadol, šomral si niečo pod nosom,“ napísal užívateľ s prezývkou lamgalatx.

O pár minút neskôr podľa neho spomínaný muž údajne zvolal: „Mysleli ste si, že to bolo neslušné? Tak čo potom tento smrad?“ a nahlas si prdol. Jeho šokujúce správanie tým však neskončilo a keď začali ľudia na palube jesť, vyhlásil: „Áno, všetci jedzme naraz čo najsmradľavejšie jedlo.

Kým jeho vypúšťanie vetrov ešte spolucestujúci obišli mlčaním, teraz sa jeden z nich ozval a „prďochovi“ povedal, že ak sa mu to nepáči, môže letieť súkromne. Výmena pokračovala, až kým nezasiahol palubný personál. „To stačí,“ povedala jedna z letušiek previnilcovi a následne sa z reproduktorov ozvalo hlásenie, že sa lietadlo vracia k bráne.

Tam otravného pasažiera vyviedli z lietadla so slovami, že sa o dôvode porozprávajú vonku. „Všetci sme si vydýchli úľavou. Myslím, že väčšina ľudí bola na pochybách, čo môže povedať alebo urobiť ďalej,“ uzavrel svedok incidentu, podľa ktorého nakoniec let meškal len asi 15 až 30 minút.

Jeho slová potvrdzujú v komentároch aj ďalší užívatelia Redditu. „Bol som v rovnakom lietadle a bol to naozaj smradľavý let! Neviem, kto to začal, ale miešalo sa tam veľa zápachov. Celkom ma prekvapilo, že ten chlap odišiel pokojne, ale bola to dosť hanba. Počul som, ako mrmle, ´Vôbec tomu nerozumiem.´“, napísal užívateľ Prize_Advice_2414.

Ozval sa aj pasažier, sediaci dva rady za konfliktným mužom. „Nepočul som situáciu s prdom, ale môžem potvrdiť, že to bol kretén. Vedľa neho bola staršia dáma a jedla ázijský fastfood. Nahlas a obšírne sa sťažoval na zápach... Potom mu ženy za ním začali hovoriť, že je debil a aby už prestal brblať, a on sa na ne obrátil. ´Nie som zas*aný debil, len tejto dáme hovorím, ako sa správať´,“ napísal wmkchillin, podľa ktorého to však nakoniec bola „veľmi zábavná dráma“.

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Pondelok, 6. máj. 2024. Meniny má Hermína.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa