Kde dovolenkujú Beyoncé, Bono a Beckhamovci? Obľúbené destinácie celebrít

2014-08-31 11:00:00 |   |    | 

Doniesť si z dovolenky jeden zaujímavý tromf navyše, tomu by neodolalo možno veľa dovolenkárov. Fotografia s obľúbenou celebritou a stretnutie s niekým, koho ste túžili vidieť naživo už celé roky, by bola istotne príjemným spestrením vášho oddychu. Vaše smelé plány nemusia byť tak nesplniteľné, ako by sa možno na prvý pohľad zdalo. Mnoho hviezdičiek sa totiž sústredí na niekoľkých obľúbených miestach, takže keď si vyberiete tú správnu destináciu, vaše šance sa výrazne zvyšujú.



 

Nice

 

Francúzske prímorské mestečko vás upúta už pri pristávaní. Letisko sa nachádza priamo pri mori, takže budete mať pocit, ako keby ste pristávali na vodu. Potom vyjdete von z letiska a ihneď sa ocitnete v rozprávkovom svete. Aby toho nebolo málo, všade okolo vás sa bude pohybovať veľa celebrít. Napríklad členovia skupiny U2, syn Johna Lennona, ale aj herečka Penelope Cruz tam majú kúpené vlastné letné sídla a trávia tam väčšiu časť prázdnin. Okrem nich sa tam však pravidelne kvôli exkluzívnemu prostrediu premelie aj mnoho ďalších celebrít. Zvýšenú koncentráciu očakávajte aj počas filmového festivalu v neďalekom Cannes, keď si herci a herečky chodia oddýchnuť práve do tohto mestečka.

 

Havajské ostrovy

 

Z Ameriky je to len na skok, takže nech si vyberiete pre dovolenku ktorýkoľvek z Havajských ostrovov, vždy máte veľmi veľkú šancu stretnúť aj niektorú z celebrít. Dopustiť na nich nedá najmä Kim Kardashian, pre ktorú sú srdcovou záležitosťou. Mel B z bývalej skupiny Spice Girls tam zase rada vodí celú rodinku, pretože každý z nich si tam nájde niečo pre seba. Či to je aktívny pohyb, alebo len hry na pláži, Havaj vám vždy ponúkne nejaké zákutie pre vaše radovánky. Okrem tejto dvojice tam môžete stretnúť aj Cameron Diaz, Beyoncé alebo Britney Spears.

 

Dubrovník a Hvar

 

Tieto miesta sú nám podstatne bližšie, ako by sme sa nazdávali. Chorvátsko nie je len destináciou tisícov Slovákov, ale aj známych hviezdičiek. Doteraz najviac u nich zabodovali Dubrovník a Hvar, v ktorých sa postupne každý rok ukáže hneď niekoľko celebrít. Radi tam dovolenkujú Angelina Jolie s Bradom Pittom, relaxoval tam už aj Richard Gere a kúsok raja na zemi objavil i Tom Cruise. Najužšie je prepojená konkrétne s Hvarom speváčka Beyoncé. Na tú zapôsobil jeden z tunajších stromov natoľko, že svoju prvú dcérku pomenovala presne po ňom – Blue Ivy.

 

Dubaj

 

Prepych, precízne služby a dokonalosť na každom kroku zlomili aj niekoľko hviezdičiek. Len pred dvoma rokmi bol Dubaj obrovským hitom, keď si tam celebrity podávali kľučky. Dovolenkovali tam Beckhamovci, ale aj mnoho iných fantastických športovcov. A potom prišiel rad aj na iné celebrity. I na toto miesto sa s obľubou vracia speváčka Beyoncé so svojim manželom. Rada sa tam ukrýva pred svetom a užíva si kúsok anonymity. Okrem nej tam môžete stretnúť aj krehkú Michelle Williams, ktorú Dubaj zlákal na netradičnú kultúru a vôňou exotických končín.

 

Mykény

 

Grécko je taktiež veľkým lákadlom celebrít. Ponúka mnoho zákutí, kde sa môžu ukryť a taktiež nádherne oblasti, kde zabudnú na svoje každodenné starosti. Napríklad tento rok do Mykén prišiel vyliečiť sklamanie po Majstrovstvách sveta Cristiano Ronaldo. Russell Crowe sa zase vyjadril, že nechápe, ako mohol doteraz obchádzať tento najúžasnejší kút sveta. Okrem týchto dvoch pánov môžete v Mykénach natrafiť aj na Kelly Brook alebo Sophie Marceau.

 

Maledivy

 

A na záver prichádzame s jedným z typických rajov na zemi. Maledivy prinášajú to najkrajšie, čo nám príroda zanechala. Pokojné ostrovčeky vzdialené od zvyšku sveta, sú ako stvorené pre luxusnú dovolenku bez ostatných starostí. I preto si ich pre jednu z dovoleniek vybrali aj princ William s manželkou Kate Middleton. Podstatne častejšie tam však môžete stretnúť speváčku Mariah Carey. Tá sa do Maledív zamilovala a najradšej by sa tam i presťahovala. Ako špeciálnu každoročnú odmenu si ich necháva aj modelka Kate Moss. Tá sa tam chodí ukryť pred zvedavými fotografmi a úplne vypnúť po náročných kampaniach.

Zdroj/autor: telegraph.co.uk, businessinsider.com, David

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
2.7/5 (6 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 6. máj. 2024. Meniny má Hermína.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa