Žiadna diétka: VIDEO Na grilovačku prišli medvede, burgre zapili kolou

2023-10-23 12:00:00 |   |    | 

Vôňa mletého hovädzieho prilákala na popoludňajšie grilovanie v americkom štáte Tennessee párok medveďov baribalov. Kým hostitelia radšej miesto opustili, jedna zo šeliem si zručne otvorila gril a spráskala desať hamburgerov, napísal sever denníka New York Post (NYP).



 

Medvede vyrazili na barbecue v meste Gatlinburg na úpätí horského masívu národného parku Great Smoky Mountains. "Prekliate medvede nám dnes zjedli večeru," napísal pri videu na sieti Tiktok jeho autor. Keď medveď spucoval všetky hamburgery z grilu, dostal sa ešte do plechovky s diétnou colou a večeru zapil.

 

Baribal nie je považovaný za príliš nebezpečného, pri stretnutí s človekom len zriedka zaútočí. Ľudia, ktorí v Severnej Amerike bývajú blízko prírodných rezervácií, sa s čiernymi medveďmi občas stretnú. Šelmy sa niekedy priživujú zvyškami z popolníc, inokedy sa vypravia priamo do ľudských obydlí či obchodov. Minulý týždeň podľa NYP medveď zavítal do obchodu na predmestí kanadského Vancouveru. Podľa majiteľky si odniesol vrecúško gumených medvedíkov.

 

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: ČTK

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Streda, 15. máj. 2024. Meniny má Žofia, Sofia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa