V strediskách sa budú oslavovať fašiangy aj MDŽ!

2011-03-04 17:30:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Prečítajte si zoznam víkendových podujatí v strediskách či ako si v známom stredisku zalyžovať vo dvojici za polovičnú cenu.



V sobotu, 5. marca sa uskutoční Rodinný pohár TMG 2011 v stredisku TMG Remata pri Prievidzi.

Ide o verejný pretek v obrovskom slalome pre celú rodinu, štartuje osem vekových kategórií rozdelených na skupiny ženy a muži.

Športcentrum Lučivná zase ovládne fašiangový karneval. Lyžiari v maskách si zalyžujú za symbolickú cenu a na jedenie a pitie bude na výber z guláša, šišiek, piva a kofoly.

Počas celého víkendu pripravili akciu aj na Fačkovskom sedle večerné lyžovanie od 17.00 do 20.00 bude stáť len 2 eurá a k tomu navyše dostanete čaj zdarma.

V nedeľu sa bude oslavovať MDŽ v Parku Snow Veľká Rača. Všetky ženy tak budú mať celodenný skipas s 50 percentnou zľavou.

Park Snow Donovaly bude dejiskom Snowgirls campu. Ide o jednodňový bezplatný výukový kemp pre ženy a dievčatá, ktoré už lyžovať či snowboardovať vedia, ale chceli by sa zlepšiť v technike jazdenia v snowparku.

Tento týždeň vám odporúčame lacnejšiu lyžovačku v Parku Snow Štrbské Pleso. Ku každému zakúpenému skipasu dostanete druhý zdarma, pokiaľ využijete kupón z aktuálneho magazínu Snow, ktorý nájdete v novinových stánkoch.

 

Zdroj/autor: ski.sk, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: parksnow.sk

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 20. máj. 2024. Meniny má Bernard.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa