Rodinná lyžovačka v Stubai

2011-02-16 09:40:00 |   |    | 

RAKÚSKO - Údolie Stubaital a Štubajský ľadovec vyznamenala lyžiarska príručka nemeckého auto-motoklubu ADAC, SkiGuide a lyžiarsky online portál www.skigebiete-test.de ako top lyžiarske stredisko pre rodiny.



Dolina Stubaital je synonymom uvoľnenej rodinnej dovolenky.

Počnúc ubytovaním vhodným pre rodiny s deťmi s detským programom cez skvelú opateru detí v lyžiarskom stredisku, kde je o malých, ktorí ešte nevedia sami stáť na lyžiach, výborne postarané v detskej lyžiarskej škôlke.

Tí väčší vo vzorovo zriadenom detskom lyžiarskom areáli sa môžu hravo učiť prvé oblúčiky a na lyžiarskych lúkach s ideálnym sklonom za dozoru skúsených lyžiarskych inštruktorov si zdokonaľovať techniku.

V údolí Stubaital sú aj ceny priateľské k rodinám, napríklad deti do 10 rokov jazdia v sprievode jedného z rodičov zdarma vo všetkých štyroch lyžiarskych strediskách v údolí.

Dolina Stubaital je už roky priekopníkom v budovaní podmienok pre deti a rodiny. Snaha o neustále zlepšovanie ponuky bola už aj ocenená.

Mnohí stáli hostia a sprievodca SkiGuide 2011 nemeckého automotoklubu ADAC opätovne zvolili dolinu Stubaital v Tirolsku, spomedzi 1 500 zimných športových stredísk, za alpské lyžiarske stredisko s najvhodnejšími podmienkami pre rodiny s deťmi.

 

 

Tourismusverband Stubai Tirol

Kontaktná osoba: Angelika Hofherr
Dorf 3
A-6167 Neustift/Tirol
Tel.: +43 (0) 50 1881 150
E-mail: angelika.hofherr@stubai.at
Web: www.stubai.at

 

Zdroj/autor: maxmarketing, reklamný článok, drom

VIDEO Stubai, Tirolsko



Zdieľať článok na Facebooku

Foto: mountainstar.info

Hodnotenie článku:
5.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa